Wiske’s valentijn 2024

Ooit was Wiske smoorverliefd op de lieve Lilleham

Suske en Wiske - De Lieve Lilleham (fragment 4)

Suske en Wiske – De Lieve Lilleham (fragment 4)

…en speciaal voor valentijn had ze een afspraakje met hem gemaakt. Ze wilde weer eens een romantische avond met hem gaan beleven en stuurde een wel zeer uitdagend kaartje. Om Lilleham warm te maken voor de valentijnsdate had ze zich op een uiterst luchtige manier laten portretteren.

Suske en Wiske -(parodie)- Valentijn 2024 (1)

Suske en Wiske -(parodie)- Valentijn 2024 (1)

Ze wist dat het wel goed zou komen als hij haar eenmaal in zo’n nauwelijks verhullend valentijnspakje had gezien en kijkt vol ongeduld uit naar de bewuste 14e februari. Helaas heeft de lieve Lilleham een niet al te betrouwbare reputatie en hij liet Wiske die avond dan ook letterlijk en figuurlijk in de kou staan.

Suske en Wiske - De Lieve Lilleham (fragment 5)

Suske en Wiske – De Lieve Lilleham (fragment 5)

Compleet overstuur en totaal ontroostbaar ging Wiske maar weer naar huis.

Suske en Wiske - Wiske mok (fragment 1)

Suske en Wiske – Wiske mok (fragment 1)

Haar geschrei was oorverdovend en Jerom, Lambik en Suske kunnen het niet langer aanhoren. Ze steken de koppen bijeen en besluiten Wiske te gaan troosten. Ze vinden haar huilend in het kussen op bed, klagend over de intieme avond waar ze zo naar had uitgekeken maar niet had gekregen. Strelend over haar blote rug zegt Suske dat hij daar misschien wel wat aan kan doen.

Nog gekleed in het schaarse pakje draait ze zich om en ziet de drie mannen naast bed naar haar ontblote boezem staren. Om haar te bedaren wrijft Suske zachtjes over de roze tepels die onmiddelijk reageren. Ze groeien gestaag en Jerom en Lambik zien hoe Suske ze zuigend rechtop zet. Dat ze het lekker vindt is wel te zien en met de harde tepels stijf omhoog trekt ze niet alleen haar laatste kledingstukje uit maar wil ook dat de anderen zich uitkleden.

Alsof poedelnaakt op bed met drie blote mannen in de slaapkamer nog niet spannend genoeg is zegt ze door Suske bevredigd te willen worden. Met de benen uitnodigend uit elkaar laat ze hem plaatsnemen op bed en gniffelt wat nerveus naar de overdonderde Lambik en Jerom. De vaardige vingers die met het klitje spelen plezieren niet alleen Wiske die de mannen duchtig opgewonden ziet raken.

Plots drukt Suske zijn harde lul tegen de vochtige lipjes en voelt Wiske de stijve paal in haar natte kutje glijden. Gadegeslaan door de blote Jerom en Lambik ondergaat Wiske lijdzaam de heen en weer gaande bewegingen van Suske. Met een geile glimlach kijkt ze naar de stijve pikken van de 2 vrienden die zichzelf wel weten te vermaken.

Hijgend van genot grijpt ze Suske bij de billen om de paal zo diep mogelijk in haar lijf te krijgen. Snakkend naar adem en kronkelend met de heupen verlangt ze naar het onvermijdelijke orgasme. Alsmaar sneller gaat Suske op en neer om haar naar het hoogtepunt te krijgen. Met een opgewonden blik kijkt Wiske naar Lambik en Jerom terwijl ze met hevig gekreun klaar ligt te komen.

Suske en Wiske -(parodie)- Valentijn 2024 (2)

Suske en Wiske -(parodie)- Valentijn 2024 (2)

Dan is het de beurt aan de heren die de hete Wiske gaan blussen door gezamelijk over haar heen te spuiten. Door het naakte lijf te bedekken met zaad hebben ze Wiske toch nog een opwindend valentijnsavondje kunnen geven.

(drawing by William V, 2024)

Vandaag 1 keer bekeken (2.234 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

2 reacties

  1. William V schreef:

    heel kleurig en uitvoerig randverhaal, Bob 😀 bedankt voor het posten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *