De Miekes in de Far West

In 1967 won Filiberke een heus vliegtuigje. Samen met Jommeke en de dieren vloog hij er mee naar Amerika waar ze door “de Ketelbuiken” gevangen werden genomen. Indertijd noemden we dat volk nog “Indianen”.

Jommeke - Jommeke in de Far West (fragment 1)

Jommeke – Jommeke in de Far West (fragment 1)

Van Annemieke en Rozemieke was toen nog geen sprake maar ze weten er wel van. Het is daarom dat ze eens niet naar Paradijseiland gaan maar een trektocht met Flip door Amerika gaan doen. Ze wilden de authentieke bevolking wel eens ontmoeten en dat is ze ook gelukt. Echter niet op de manier zoals ze hadden verwacht want ook zij werden gevangen genomen.

Vastgebonden aan totempalen staan ze op hun lot te wachten. Als “bleekgezichten” zijn ze voor de lokale bevolking een bezienswaardigheid. Daar willen ze alles van weten en ontdoen de tweeling al snel van wat kleren.

Miekes -(parodie)- De Miekes in de Far West_S

Miekes -(parodie)- De Miekes in de Far West_S

Nieuwsgierig bekijken ze de ontblote lichamen waarvan de witte tietjes glimmen in de zon. De roze tepels trekken de aandacht van het opperhoofd. Voorzichtig knijpt hij in één van Rozemieke’s knopjes die een kort gilletje laat horen. Hij ziet de tepel enthousiast omhoog springen en doet hetzelfde met de andere.

Annemieke hoort haar zusje zachtjes kreunen wanneer hij de harde tepels in de mond neemt. Dan is ze zelf aan de beurt en voelt haar tepels enorm zwellen. Ze kan niet anders dan ze volledig stijf te laten zuigen.

Het ontgaat het opperhoofd niet dat de Miekes flink opgewonden raken door het gespeel met de harde knoppen. Hij bemerkt de vochtige lipjes en krijgt een plan. Strelend over de poesjes maakt hij de tweeling drijfnat en spreekt zijn vonnis uit. De meisjes moeten zich 20 minuten lang laten bevredigen en zijn daarna vrij om te gaan.

Ze hebben weinig keus en krijgen ieder een vinger naar binnen. Hijgend worden ze tegelijk verwent en krijgen al snel een orgasme. Gestaag wordt er doorgevingerd tot een volgende climax zich voltrekt. Het opperhoofd geniet van de kreunende meiden die hij keer op keer klaar laat komen tot de tijd om is.

Uitgeput door de overvloedige bevredigingen worden ze uiteindelijk losgemaakt. Ze gaan al direct op zoek naar nieuwe vakantiebestemmingen die minstens zo spannend kunnen zijn.

(drawing by William V, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.493 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

6 reacties

 1. William V schreef:

  De miekes zijn vroeg op vakantie dit jaar 😀
  Bedankt voor de post Bob !!

 2. jkooistra schreef:

  Een vakantie vol bondage zo te zien 🙂

 3. Airgyronef schreef:

  Shibari sisters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *