Jommeke – De Beestende Dieren

Fragmentjes uit het Jommeke-album “de stenen aapjes”…

Jommeke - De Stenen Aapjes (fragment 1)

Jommeke – De Stenen Aapjes (fragment 1)

…in het landschap van “de Kokoskoe”.

Jommeke - De Kokoskoe (fragment 1)

Jommeke – De Kokoskoe (fragment 1)

Een wandelingetje met z’n allen. De jongens vrezen dat het weer zal omslaan maar de meisjes zijn er meer gerust op en vonden het te warm om de truitjes aan te houden. Huppelend in de wind geven de wapperende rokjes prijs dat het niet enkel de truitjes zijn die zijn achtergebleven.

Waar ze niet op hebben gerekend is dat hun huisdieren die dag in een nogal baldadige bui zijn. De lastige Pekkie heeft al een aantal maal tevergeefs naar de rok van Annemieke gegrepen maar heeft uiteindelijk succes. Met het kledingstuk in z’n bek gaat de hond er vandoor en komt er een donzig poesje tevoorschijn.

Jommeke -(parodie)- De Beestende Dieren

Jommeke -(parodie)- De Beestende Dieren

Intussen is Rozemieke het slachtoffer geworden van Choco’s streken want het is hem gelukt haar bovenstukje te stelen. Hij laat haar met blote borsten achter en rent hard weg zodat ze er topless achteraan moet gaan.

Jommeke en Filiberke nemen rustig de tijd om te genieten van de deinende tieten en schuddende billen van de Miekes terwijl die de dieren achterna zitten om hun kleren terug te kunnen krijgen. Ze zien de tweeling tenslotte niet iedere dag half-naakt over de landweggetjes rennen.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (3.513 totaal)
Deel dit / Share this
1
4

12 reacties

  1. JKooistra schreef:

    Let’s do it like the monkey’s do on discovery channel. Hoewel ik denk dat de aapjes best wel over de Miekes heen wil gaan.

  2. WilliamV schreef:

    ik denk dat dat dan eerder een pikneuk wordt in plaats van een piknik 😀 😀 😀

  3. jens schreef:

    hoe kan ik een volledige strip lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *