Jommeke – De Miekes bloot met het vervolg

Een gezellig onderonsje op een warme zomerdag.

Jommeke - In Pimpeltjesland (fragment 1)

Jommeke – In Pimpeltjesland (fragment 1)

Filiberke had een simpele oplossing om af te koelen: “We trekken gewoon onze kleren uit”. Hijzelf begint als eerste en daarna zit ook Jommeke in zijn blote kont op het gras. De Miekes willen niet achterblijven en trekken de truitjes uit. Ze merken dat de jongens in hun sas zijn met vier van die blote tietjes maar Annemieke wil ze nog wat harder laten genieten en trekt de rest van haar kleren uit. Na wat geaarzel van Rozemieke verdwijnt ook dat rokje maar het vestje blijft aan.

Jommeke -(parodie)- Miekes Bloot en Groot_S

Jommeke -(parodie)- Miekes Bloot en Groot_S

(drawing by I.A. 2011)


Nu, 8 jaar later, blijkt dat het verhaal nog niet was gedaan…

Om de groeiende interesse van de jongens wat aan te wakkeren legt Annemieke een hand op haar buik en ziet de anderen haar vinger volgen waarmee ze rondjes om haar navel draait. Als er met een paar ruime cirkelbewegingen even door de blonde haartjes wordt gestreken is de reactie van Jommeke en Filiberke overduidelijk. Onmiddelijk wordt er “toe dan, houd je niet in” geroepen maar ze wil het hier eigenlijk bij laten. Maar dan hoort ze Rozemieke ineens zeggen dat ze zoiets toch niet durft!

Dat kan Annemieke niet op zich laten zitten en laat haar hand verder naar beneden afdwalen. Onverwachts ziet Rozemieke dat ze die tussen haar benen schuift en zachtjes heen en weer begint te wrijven. Verschrikt laat ze weten het niet te menen want je poesje strelen waar iedereen bij is gaat haar echt te ver. De jongens denken echter heel anders over het gespeel met dat blote spleetje. Met de rijzende palen in het vizier weet Rozemieke dat tegenspreken zinloos is dus zal ze haar zusje vrijuit met zichzelf moeten laten spelen.

Jommeke -(parodie)- Miekes Bloot en Groot_S (remake)

Jommeke -(parodie)- Miekes Bloot en Groot_S (remake)

Een beetje nerveus gaat de platte hand omhoog en omlaag over het poesje met af en toe een gebogen middelvinger die tussen de lipjes glijdt. Ondanks dat alle ogen op haar gericht zijn kromt Annemieke de vinger die zo bij elke wrijving haar kutje in en uit gaat. De anderen zien al gauw dat dit geen spelletje meer is want aan de zweetdruppeltje op haar voorhoofd is wel te zien dat ze opgewonden raakt. Ze wordt steeds natter en met een tweede vinger er bij gaat ze wat sneller op en neer.

Met rode blosjes op de wangen begint ze zachtjes te hijgen maar ze laat zich niet kennen en vingert ongemoeid door. Ze ziet Rozemieke wat beschaamd toekijken en zegt haar dat ze met die twee omhooggekomen palen niet stil hoeft te blijven zitten. De hint was duidelijk en met in iedere hand een pik gaat ze stevig op en neer. De jongens vinden het heerlijk om te worden afgetrokken terwijl de hijgende Annemieke druk met haar klitje in de weer is. De opwinding blijft stijgen tot Jommeke en Filiberke het hoogtepunt van Rozemieke zien naderen. Kreunend en zwetend zit ze klaar te komen en geniet vingerend van het orgasme waar ze zelf voor heeft gezorgd.

De jongens kunnen het nu ook niet meer houden en met een paar ferme rukken werkt Rozemieke het karwei helemaal af. Ze richt de palen op haar tieten die door de twee krachtige stralen helemaal onder worden gespoten. Met het warme zaad druipend van haar tepels is ook zij tevreden. Klaarkomen doet ze later wel, als ze alleen is…

(drawing by I.A. 2011)

Vandaag 1 keer bekeken (4.219 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

3 reacties

  1. William schreef:

    leukerdje 🙂 uit de oude(re) doos 🙂

  2. Bob F schreef:

    Ja, alweer 8 jaar geleden. Het was niet één van de beste dus maar geprobeerd of het met een nieuwe inkleuring nog wat kon worden.

  3. william schreef:

    dat is dan prima gelukt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *