Nieuwe gebruikers

Let op:
hotmail.com, yahoo.com en adressen die gelinkt zijn aan Microsoft zijn problematisch. Het komt maar al te vaak voor dat emails nooit worden ontvangen door gebruikers van deze service. Als je na registratie geen enkele email van “nasty comics” binnen krijgt is er niets wat ik kan doen. De enige manier om zoiets op te lossen is door een ander emailadres te gebruiken.

(meer informatie: eMail: hotmail, outlook, yahoo, en meer)


Belangrijke informatie voor nieuwe gebruikers.

Steeds vaker zie ik mislukte inlogpogingen van nieuwe leden verschijnen, waarschijnlijk omdat de manier van registreren niet helemaal duidelijk is.

Als je je wil aanmelden als terugkomende gebruiker van de site is dit de enige juiste manier:

Kies de “Log-In” optie die boven, bijna helemaal links, in de menubalk staat. Dat geeft een welkomsscherm waar je kan inloggen met links-onder in beeld een mogelijkheid om je registeren. Als je dat kiest kom je uit op REGISTER en kun je een gebruikersnaam invullen (3 t/m 22 karakters) en moet je een geldig emailadres opgeven. Naar dat adres wordt een bevestigingsmail gestuurd met een (tijdelijk) wachtwoord zodat je kan inloggen. Als dat eenmaal gelukt is kun je via hetzelfde welkomsscherm een nieuw wachtwoord aanmaken voor als het gegenereerde te lastig is.

In de bevestigingsmail die je krijgt staat ook nog wat informatie.

Probeer niet eindeloos in te loggen met een verkeerd wachtwoord. Het systeem kan dat zien als een hack-poging en zal je dan een tijdje blokkeren. Als het zich herhaalt word je zelfs definitief geblokkeerd.

Iedere andere “registreer” optie op de site is om een abonnement te nemen op artikelen of reacties te volgen zonder dat je geregistreerd bent. Dat je b.v. de optie gekozen hebt om op de hoogte te blijven van alle nieuwe artikelen wil niet zeggen dat je kan inloggen op de site. Hetzelfde als je gekozen hebt om nieuwe reakties op artikelen te willen ontvangen. Dat is voor gebruikers die niet zijn geregistreerd.

Ik hoop dat dit wat verduidelijking geeft. Vragen kunnen altijd via het contactformulier gesteld worden. Dat vind je onder de “About” knop, die ook in de bovenste menubalk staat.

Als je langere tijd geen gebruik van de site hebt gemaakt (niet hebt ingelogd) wordt er een email naar je gestuurd met een melding dat je gegevens automatisch uit het systeem verwijderd worden. Je kan de site als bezoeker gewoon blijven bekijken maar sommige opties zijn dan niet meer toegankelijk.

Bob F

Bekeken (vandaag/totaal) - Viewed (today/total): 1 / 1.530
Deel dit / Share this