Over Nasty Comics

In 2013 werd er een klein blog opgezet waarop ik mijn parodietekeningen kwijt kon. Een gratis wordpress alternatief met weinig funkties maar het leek te voldoen. In februari 2019 kwam er een kink in de kabel. Het blog was zonder opgaaf van reden helemaal verwijderd en mijn herhaaldelijk aandringen om de beloofde back-up te verkrijgen bleef zonder resultaat.

Dus… geen plaatsje meer voor de site, alle data verloren, veel van de vaste bezoekers in het ongewisse en nagenoeg onvindbaar via een zoekmachine.

Een nieuwe site met een eigen domein en zonder restricties zou de oplossing kunnen zijn maar dan hangt er wel een prijskaartje aan. Desondanks dat is die er uiteindelijk toch gekomen.

Momenteel is het nog wat behelpen en is er nog weinig te vinden maar dat gaat met de tijd vanzelf goedkomen. De werken van de oude site zullen er één voor één weer opgezet worden voor zover die nog zijn terug te halen. Daarnaast liggen er de nodige platen van zowel William als van mij die schreeuwen op gepubliceerd te worden, wat dan ook zal gebeuren.

Ik hoop dat de trouwe volgers de weg nog weten te vinden om Nasty Comics weer te maken zoals het was.

Bob F

(Visited 67 times, 1 visits today)