Over Nasty Comics

Het eerste Nasty Comics blog werd opgezet in 2013. Parodietekeningen werden echter al veel eerder gemaakt. Al vanaf 2006/2007 verschenen die sporadisch op diverse sites. Eerst anoniem, en daarna ondertekend met “I.A.”. Sommigen van dezen zwerven nog steeds rond op dat digitale netwerk wat we internet noemen.

In februari 2019 kwam er een kink in de kabel. Het blog, dat gratis gehost werd door wordpress.com, was zonder opgaaf van reden helemaal verwijderd en mijn herhaaldelijk aandringen om de beloofde back-up te verkrijgen bleef zonder resultaat. Dus… geen plaatsje meer voor de site, alle data verloren, veel van de vaste bezoekers in het ongewisse en nagenoeg onvindbaar via een zoekmachine.

Een nieuwe site met een eigen domein en zonder restricties zou de oplossing kunnen zijn maar dan hangt er wel een prijskaartje aan. Desondanks dat is die er uiteindelijk toch gekomen want dat is waar je nu bent.

Nasty Comics QR-Code

Funny for some, offending for most…

Vrij vertaald: leuk voor sommigen, beledigend voor de meesten…
Nasty Comics is een plek voor volwassenen. Bekende stripfiguren worden door andere tekenaars getekend en afgebeeld op een manier zoals je ze doorgaans nooit ziet. Ze gaan vaak erg schaars gekleed of dragen helemaal niets in deze parodiën want in deze pikante avontuurtjes is seks een geliefde bezigheid. Of ze nu masturberen, of zich door meerderen tegelijk laten nemen, geen standje gaat ze te ver en we mogen allemaal meekijken.

Voorheen werden alleen mijn eigen creaties gepubliceerd maar in 2019 werd het tijd voor wat nieuws. Dat kwam in de vorm van erotische 3D afbeeldingen van karakters uit strips. Die worden gedaan door William V. en zijn renderingen bevatten gelukkig bijzonder weinig kleren!

Voor degene die ook wel eens wat maakt waar erotisch getinte stripkarakters in voor komen, laat eens wat van je zien in het forum. Om te registreren heb je alleen een emailadres nodig (dat NOOIT op de site gepubliceerd zal worden!) en een gebruikersnaam die je zelf kan kiezen (3 t/m 22 karakters).

Bob F
Contactformulier / Contact form


Nieuwe gebruiker? Kijk hier voor meer informatie over registreren en de beveiliging van de site.

Zie hier voor informatie over hoe “Nasty Comics” je gegevens gebruikt en verwerkt.


Vandaag 1 keer bekeken (5.919 totaal)
Deel dit / Share this