Prettig paasvermaak

Het dilemma van ieder jaar. Hoe komen we de paasdagen door? Dat was voor Annemieke niet anders die zat te bedenken wat ze eens kon verzinnen.

Om gewoon wat paaseitjes te verbergen waar Rozemieke naar op zoek kon gaan vond ze nogal saai. Ze wist de plekjes altijd zo te vinden en dan is de lol er snel vanaf. Ineens schoot haar een goeie verstopplaats te binnen waar ze niet zo gauw aan zou denken. Ze verborg de chocolade-eitjes op het geheime plekje en daagde haar zusje uit ze te vinden. Ondanks dat die haar uiterste best deed wist ze er nog niet eentje boven water te krijgen. Na de hint dat ze naar de slaapkamer moest gaan ging ze daar naarstig op zoek terwijl Annemieke op bed ging liggen.

Rozemieke is er zo druk mee dat ze niet in de gaten heeft dat haar zusje de kleren los maakt. Ze hoort zeggen dat ze beter op het bed kan gaan zoeken en wordt enigzins overdonderd door Annemieke die ze daar met de borsten bloot ziet liggen.

Uitnodigend wrijvend onder haar rokje geeft ze aan waar het snoepgoed zit verstopt. Dan gaat ook het rokje uit en spreidt ze poedelnaakt de benen om Rozemieke te vertellen dat als ze ook uit de kleren gaat er wel een likje aan mag geven. Gek op chocolade kleedt ze zich uit en buigt met een rood hoofd voorover om van de zoetigheid te gaan proeven. Even voelt Annemieke de kietelende tong over haar poesje gaan die vervolgens tussen de lipjes glijdt en een stukje naar binnen gaat.

Jommeke -(parodie)- Prettig paasvermaak 2024_S

Jommeke -(parodie)- Prettig paasvermaak 2024_S

Jommeke was aangenaam verrast toen hij langs het kamertje kwam gelopen en door de open deur de naakte meisjes zag. Hij wil toch wel eens weten wat de bedoeling nu eigenlijk is en Annemieke legt uit dat er alleen maar naar paaseitjes wordt gezocht. Intussen heeft Rozemieke het snoepgoed weten te bereiken en likt er lustig op los.

Het ontgaat Jommeke niet dat Annemieke er heerlijk van ligt te genieten. Met de ogen half gesloten laat ze zuchtend haar kutje ongeneerd verwennen. Hoewel het Rozemieke enkel om de zoetigheid gaat brengt ze haar zusje langzaam maar zeker naar een climax. Enorm opgewonden door de beweeglijke tong wiebelt ze hijgend met de heupen heen en weer.

Verward kijkt Jommeke naar Rozemieke’s onophoudelijke gelik waarmee ze haar zusje schaamteloos naar een hoogtepunt brengt. Schuddend met de blote tietjes krijgt Annemieke een intens orgasme en ziet Jommeke hoe het naakte meisje volledig bevredigd klaar ligt te komen.

Voor Jommeke de taak om ook te proberen zoiets te verzinnen voor de volgende pasen.

(drawing by I.A. 2024)

Vandaag 1 keer bekeken (2.105 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

5 reacties

 1. Airgyronef schreef:

  Playboy bunny’s
  1 april is niet meer kikker in je bil, maar eitjes tussen dijtjes…

  • Bob F schreef:

   Of iets met “Grutjes”. Of een smoesje om zonder bloesje een eitje te stoppen in haar poesje want ze wordt heet als ze weet dat er gezocht wordt in haar spleet.

 2. savio schreef:

  Misschien is dat een idee voor volgend jaar, dat Jommeke, eventueel samen met Filiberke, een oplossing hiervoor te vinden. Misschien kunnen ze dan verkleed als paashaas gaan 😀

 3. William V schreef:

  Mooie verstopplaats Bob ! En sorry aan iedereen, door gezondheidsredenen ben ik niet klaargeraakt met mijn prent, maar die hebben jullie nog tegoed 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *