Jommeke – Het Piepend Bed

Album 89 uit de Jommeke-reeks is genaamd ‘het piepend bed’. Helaas zijn het de wieltjes die ze er onder plaatsen die het piepen veroorzaken en dus niet de eventuele activiteiten die zich op het bed hadden kunnen voordoen.

Jommeke - Het Piepend Bed (origineel)

Jommeke – Het Piepend Bed (origineel)

Het bed in het verhaal is een erfenis voor de Miekes en er zit iets waardevols in verborgen. Samen met het bed kwamen ook 12 poezen, wat soms zorgt voor opmerkelijke gesprekken.

Jommeke twijfelt als hij hoort dat hij ineens met 4 poesjes te maken kan krijgen.

Jommeke - Het Piepend Bed - fragment 1)

Jommeke – Het Piepend Bed – fragment 1)

Filiberke gaat het druk krijgen als hij zijn keuze gemaakt heeft.

Jommeke – Het Piepend Bed – fragment 2)

De Miekes roepen hulp in want naast de 2 van zichzelf bieden ze 4 extra poesjes aan.

Jommeke - Het Piepend Bed - fragment 3)

Jommeke – Het Piepend Bed – fragment 3)

Een verhaal met dezelfde titel over poesjes zou in de ‘Escapades van Jommeke’ reeks hele andere taferelen gaan opleveren. Geen woorden maar daden.

Jommeke - Het Piepend Bed - fragment 3 parodie)

Jommeke – Het Piepend Bed – fragment 3 parodie)

In de ondeugende versie zijn het niet de wieltjes die piepen maar zorgen de ritmische bewegingen die er op plaatsvinden voor de geluidjes die het bed zal produceren.

Annemieke staat naast het bed in de tuin en vraagt zich af of er lekker op te spelen valt. Ze klimt er op en het blijkt fantastisch te liggen. Nu er niemand is om mee te spelen moet ze dat in haar eentje testen en weet een goeie manier om dat te doen. Ze trekt haar slipje uit en begint tussen haar benen te wrijven maar Rozemieke is sneller terug dan verwacht en treft het spelende meisje in de tuin. Ze staat aan haar voeten en vraagt wat ze in hemelsnaam aan het doen is. Het antwoord is dat ze gewoon wat ligt te spelen en in plaats van er mee te stoppen legt ze haar benen uit elkaar en laat Rozemieke kijken naar de vinger die ze in haar geopende spleetje op en neer laat gaan.

Als Annemieke haar vraagt de kleren uit te trekken en mee te doen besluit ze om er in mee te gaan en knopen elkaars vestje los. De ontblootte bovenkanten in de frisse schaduw doen de knopjes wat oprichten en Annemieke wil het bed in de zon plaatsen. Nu Rozemieke de borsten van het duwende meisje op en neer ziet deinen begint ze er ook zin in te krijgen. Beiden gaan op de knieen op het bed zitten waar ze gewillig de rokjes laten losknopen. Met de warme zon op hun blote kutjes gaan ze liggen en beginnen het poesje van de ander te strelen.

Jommeke -(parodie)- Het Piepend Bed_S

Jommeke -(parodie)- Het Piepend Bed_S

Rozemieke heeft niets in de gaten maar Annemieke ziet Jommeke en Filiberke de tuin in komen. Ze gebaart ze stil te zijn waarop de naakte meiden zich naast elkaar op de rug draaien en elkaar gaan verwennen. Onverbloemd beweegt ze haar tong naar Rozemieke’s tieten die nietsvermoedend haar groeiende knopjes laat likken. Ze is zich nog niet bewust van de jongens die nauwlettend volgen hoe ze lijdzaam haar gezwollen tepels helemaal stijf laat likken.

De rollen worden omgedraaid en Annemieke gaat er goed voor liggen om Jommeke en Filiberke duidelijk te laten zien hoe de handen van Rozemieke met haar rondingen gaan spelen. Ze ziet de jongens gespannen kijken naar het erotische gestreel en bij het stevige kneden van haar tieten laat ze glimlachend weten dat ze er van geniet.

Dan begeeft Rozemieke’s hoofd zich richting Annemieke’s tieten die gewillig haar tepels een voor een laat omsluiten door de natte lippen. De jongens zien ze opzwellen als ze in de mond van Rozemieke verdwijnen en terwijl haar knopjes steeds harder worden knipoogt ze naar Jommeke en Filiberke die ze ongegeneerd laat meekijken naar het gezuig op haar knoppen. Ze vindt het spannend om te zien hoe de jongens het seksspelletje ervaren en hoe ze genieten van haar stijve tepels die alsmaar harder worden gezogen. Vol trots laat ze zien hoe ze voortdurend verder omhoog gaan wijzen.

Het stoeien gaat door en Rozemieke geniet met wijde benen van de wrijvende vingers terwijl die van haar hetzelfde doen. Terwijl ze genieten van het gespeel met elkaars klitje merkt de zachtjes hijgende Rozemieke dat de jongens staan te gluren naar hoe ze gevingerd wordt.

Met het rood op de wangen grijpt ze verschrikt naar haar kleren maar Jommeke grist alles voor de neus weg en zegt het pas terug te geven als ze het karweitje hebben afgemaakt. Voor Annemieke is dat geen punt maar nu heeft ook Rozemieke niet veel keus meer maar dan wil ze wel dat de jongens ook uit de kleren gaan zodat ze de reactie kan zien.

Er wordt herbegonnen en terwijl de naakte jongens zich laten bekijken leven de meisjes zich op elkaar uit. Nog een beetje beschaamd voelt Rozemieke het gefriemel tussen haar benen en moet toch even wennen aan de jongens die haar blote kutje bekijken waarin ze gevingerd gaat worden. De lichtelijk exhibitionistische Annemieke heeft er minder moeite mee en laat met wijdgespreide benen zien hoe ze de vingers haar natte spleetje laat binnendringen.

Zachtjes kreunend genieten ze van het spelen met elkaars klitje en al snel zien ze hoe enthousiast Jommeke en Filiberke reageren. Terwijl de palen steeds meer in hun richting gaan wijzen vraagt Annemieke waarom de jongens het karwei niet zelf afmaken.

Dat laten ze zich geen twee keer zeggen en in een oogwenk zitten ze op de knieen naast het bed tussen de benen van de Miekes die bereidwillig klaarliggen. Voorzichtig laten ze de stijve palen naar binnen gaan. De opgewarmde meisjes kijken elkaar aan terwijl ze worden geneukt en zien aan het gezicht van de ander wanneer een pik stevig naar binnen wordt geduwd. De aanblik van de ander die ook geneukt wordt maakt ze nog geiler en hijgend proberen ze te tongzoenen.

De palen bewegen zich steeds sneller op en neer en de meiden zien elkaars ogen steeds verder wegdraaien. Hun gezichten verraden het naderende hoogtepunt want het geschuif langs de natte klitjes mist zijn uitwerking niet en beiden gaan steeds sneller hijgen. De meiden horen aan elkaars gekreun dat ze gaan klaarkomen en al kussend beleven ze gelijktijdig een geweldig orgasme.

Dan zijn de jongens ook zover en zien de meisjes twee kloppende pikken boven zich verschijnen die het zaad rijkelijk over de tieten spuiten.

De speeltest van het bed is hierbij meer dan geslaagd.

(drawing by I.A. 2016)

Vandaag 1 keer bekeken (4.210 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

8 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Elke keer als ik deze platen zie doe ik weer een poging om te zien of iemand ergens de Pommeke parodie heeft geplaatst. Maar helaas.

  • Bob F schreef:

   Heb al aardig wat aan parodiewerk gevonden maar van die Pommeke’s enkel maar fragmentjes. Weet niet of we er wat aan missen want ze zijn op z’n zachts gezegd niet zo geweldig getekend.

   Pommeke - Erop of Eronder (fragment 3)

   Maar blijft leuk om eens een keer in te kijken.

 2. William V schreef:

  er zijn veel minder gelijkende jommekes parodieën dan deze pommeke vind ik

  • Bob F schreef:

   Bovenstaande is eigenlijk niet het voorbeeld wat ik wilde gebruiken. Die valt namelijk inderdaad nog wel mee, maar ja, daar kwam ik pas achter nadat ik hem geplaatst had. Misschien de andere bladzijde er dan ook maar opzetten 🙂

 3. Ralf schreef:

  Waar zijn die Pommekes nog te krijgen of te downloaden?

  • William schreef:

   Dit is een link die ik gevonden heb, maar is wel prijzig :

   https://www.bobbedoes.nl/item/detail/62b9a995-d213-4002-b157-dc75873cf6fc

   • William schreef:

    hmm, lijkt bij nader inzien een veilingsite te zijn met een bieding van zo’n anderhalf jaar geleden … . Volgens uitgever Libidos werd door Jef Nijs een rechtzaak aangespannen en gewonnen. Alle pommekes die nog niet in omloop waren werden vernietigd. Er zijn dus nog enkel degenen die reeds verkocht waren. Naar verluid lopen de prijzen met de tijd hoger en hoger op en worden ze steeds zeldzamer. Het wordt dus een zoektocht bij verzamelaars.

  • Bob F schreef:

   Waar ze te koop zijn weet je nu intussen van William. De bewuste verkoper, en ook nog iemand die zich “prof Barabas” noemt, bieden deze wel eens aan op de veilingsite “Lastdodo” (Catawiki). Deze personen bieden overigens wel erg vaak en veel van die illegale boekjes aan die voor verdacht hoge prijzen van eigenaar wisselen. Het zijn ook (bijna) allemaal zwart/wit uitgaves die wel erg makkelijk te copieëren zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *