Suske en Wiske – De Lul van Lilleham

Eigenlijk heet het album “De lieve Lilleham” maar als het verhaal in zijn geheel gepubliceerd zou zijn had het vast een andere titel meegekregen…

Suske en Wiske - De Lieve Lilleham (fragment 2)

Suske en Wiske – De Lieve Lilleham (fragment 2)

Op een dag belt Lilleham aan om een brief voor Suske te bezorgen. Als Wiske de deur opent wordt ze meteen stapelverliefd op hem. Lilleham is een boodschapper uit het rijk “Fantasia” die Wiske met vleien zo ver weet te krijgen dat ze van huis weg loopt en met hem mee gaat naar Noorwegen. Zoals altijd gaat het hele gezelschap op zoek naar haar en zodra ze een vermoeden hebben waar ze is reizen ze met mini-vliegtuigjes ook af naar Noorwegen.

Suske en Wiske - De Lieve Lilleham (fragment 3)

Suske en Wiske – De Lieve Lilleham (fragment 3)

Zoals te zien is op de kaft zit Lilleham er de hand van Wiske te kussen op het moment dat ze door Sidonia en Lambik gevonden wordt. De gebeurtenissen vanaf daar verlopen echter anders dan het album laat zien…

In deze bergachtige omgeving kan het vliegtuigje niet overal aan de grond gezet worden dus dat doen ze een eindje verderop. Ze zullen de rest moeten lopen om te gaan zien wat Wiske nu eigenlijk in hem zag. Die wilde aanvankelijk niets van Lilleham’s avances weten maar de bobbel onder zijn mantel heeft haar nieuwgierigheid gewekt.

Als Lilleham haar vraagt de jurk wat te openen wil ze toch wel eens weten wat er gaat gebeuren. Al bij de eerste losse knoop komt zijn mantel in beweging en dat maakt haar erg benieuwd naar wat er nog gaat komen.

Hoe meer knoopjes er los gaan, hoe hoger de mantel komt, maar ze had ook niet anders verwacht. Sidonia en Lambik zijn nog ver maar snappen wat Wiske in hem ziet als ze door de verrekijker zien dat ze de jurk van haar borsten schuift. Even sprakeloos als Wiske zelf kijken ze naar de enorme paal die onder de mantel van Lilleham vandaan komt.

Suske en Wiske -(parodie)- De Lul van Lilleham_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Lul van Lilleham_S

Verlekkerd zien ze hem naar Wiske’s blote borsten staren waarna hij met uitgestoken tong knielt die hij zachtjes over de lipjes laat gaan. Als hij denkt dat ze met likken wel is op te winden heeft hij gelijk want ze lijkt het erg lekker te vinden.

Lilleham trekt het kleedje helemaal los dat op de grond valt en begint de naakte Wiske te beffen. Lambik en Sidonia zijn nog onderweg als ze zien dat hij Wiske voorover buigt en tegen de boom laat leunen. Hijzelf gaat er achter staan en legt zijn enorm gezwollen pik op haar blote billen terwijl hij Wiske’s benen ver uit elkaar zet.

Lilleham ziet de hulptroepen naderen maar weet net als zij dat ze te laat zijn. Lachend pakt hij zijn lange dikke lul beet en schuift deze langzaam bij de zuchtende Wiske naar binnen. Beteuterd staan Lambik en Sidonia te kijken naar de voorovergebogen Wiske die van achter genomen wordt.

Hijgend geniet Wiske van de stotende pik die ze gewillig haar kutje in en uit laat gaan tot ze kreunend klaar staat te komen. Tijdens de climax voelt ze diep in haar lichaam de lading zaad die Lilleham krachtig naar binnen staat te spuiten tot het langs haar benen naar beneden druipt.

De hulptroepen merkt ze pas op nadat ze is bijgekomen van het orgasme. Nu ze weet dat Sidonia en Lambik hebben staan kijken naar hoe ze besmeurd werd met het glibberige goedje is ze een beetje beschaamd, maar meer ook niet. Ze zal zich er een eventuele volgende keer ook niet door laten tegenhouden!

(drawing bij I.A. 2019)

Vandaag 6 keer bekeken (3.966 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

10 reacties

 1. Bob F schreef:

  Ja, het is even wat stilletjes voor wat betreft nieuwe dingen maar het echte leven zit wat in de weg. Dat wil zeggen, erg druk met werk door de velen afwezigen aldaar.

  Maar… ook dat komt wel weer goed.

 2. Vic v.d. schreef:

  Is het geen idee om nig een verhaal te maken met fanny en wiske

  • Bob F schreef:

   Daar heb ik er al eens van gemaakt.

   Een Suske en Wiske-strip met Fanny (Vier vrijlustige verhaaltjes) en een Fanny-stripje met Suske en Wiske (Op schoot bij Fanny).

 3. jkooistra schreef:

  Tsja, al op het originele plaatje is te zien dat Wiske aardig nat is tussen de benen met die gezichtsuitdrukking. 😛

 4. William V schreef:

  prachtig gedaan Bob ! Ja, bij mij wordt het 3D en comic leven danig verstoord door het echte ! Maar ook onze laatste Fanny kalenderprent komt eraan ! met enkele daagjes vertraging, hopelijk tegen overmorgen, donderdag !

  • Bob F schreef:

   Met de 2D-versie van Fanny is het intussen ook goedgekomen. Als het goed is heb ik dit weekend eens wat tijd zodat ik het tekenen en de site ook weer eens wat aandacht kan geven.

   Ik was ook nog aan een eenvoudig Sinterklaasprentje met Jommeke en de Miekes begonnen en die hoop ik morgen af te kunnen maken.

 5. tjanssen schreef:

  Hoe kan ik het verhaal lezen?

  • William V schreef:

   helaas zal dat niet lukken … Wij maken enkel parodies van originele covers, maar het hele verhaal is nooit uitgewerkt. hoogstens af en toe een paar prenten of eens een pagina zoals Bob laatst gedaan heeft met Guust Flater.

  • Bob F schreef:

   Er zijn wel enkele strips maar bij deze parodie-kaft is inderdaad geen verhaal gemaakt.

   Voor complete strips kun je “Meer/More” boven in het scherm kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *