Fanny als valentijnsgeschenk

Wiske had het voor elkaar weten te krijgen om Fanny te strikken als valentijnsverrassing voor Suske. Met het luchtige kleedje dat ze kreeg had Fanny niet zo’n moeite maar vond het wel bijzonder dat ze op bed moest gaan liggen. Dat ze er door Wiske aan vast werd gebonden vond ze nogal vreemd maar wilde geen spelbreker zijn.

Suske de slaapkamer in krijgen is voor Wiske een koud kunstje. Met halfgeopende jurk vragen was genoeg en nog voordat ze daar aankwamen had hij zijn bloes al los. Tot zijn grote verbazing zag hij Fanny daar liggen in een sexy japonnetje dat haar vormen niet kon verbergen.

Suske en Wiske -(parodie)- Fanny voor valentijn_S

Suske en Wiske -(parodie)- Fanny voor valentijn_S

Een beetje verlegen lachte ze naar de overrompelde Suske die haar met grote ogen stond te bekijken. Het lachje verdween echter toen ze Wiske hoorde zeggen de attentie voor valentijn wel even uit te zullen pakken! Zonder aarzelen schoof ze Fanny’s kleedje opzij zodat Suske de onthulde borsten in volle glorie kon bewonderen.

Met beide handen begon Wiske de blote tieten te kneden en omdat Fanny haar vriendin niet teleur wilde stellen liet ze Suske met rode oortjes toekijken. Ineens greep Wiske de broek van Suske en trok die met een ruk naar beneden waardoor zijn stijve paal tevoorschijn sprong. Met een knipoog fluisterde ze dat zijn valentijnspresentje wellicht wat meer verwacht en dat hij zich niet in hoefde te houden waarna ze Fanny’s kleed geheel opende.

De vastgebonden Fanny wist niet wat ze hoorde en keek geschrokken naar de opgewonden Suske die geheel uit de kleren ging. Voordat ze het wist lag hij naakt boven op haar en voelde ze zijn harde lul naar binnen gaan. Ze had al wel het vermoeden dat dit geen gewone valentijnsavond zou worden maar toch niet dat ze voor de ogen van haar vriendin seks zou gaan hebben.

Ineens merkte ze dat Wiske in haar blootje naast hen op bed was gaan zitten waar ze zichzelf zat te bevredigen. Met een rood hoofd zag ze de vingerende Wiske kijken naar hoe ze geneukt werd. Suske liet er geen gras over groeien en bracht Fanny met steeds weer diepere stoten dichter naar een climax.

Wiske wist zichzelf al snel naar een orgasme te brengen en zat nog na te genieten toen Fanny met luid gekreun lag klaar te komen. Spetters met zaad vlogen in het rond bij Suske’s gespuit in het kutje waarna iedereen voldaan was.

Niet veel later werd Fanny losgemaakt die Wiske vroeg waarom ze niet gewoon gevraagd had of ze met Suske wilde neuken! Het antwoord was dat het zo veel spannender is waarop Fanny zei dat ze dan ook wel eens wil toekijken als Suske en Wiske samen seks hebben. De drie kennende gaat dat vast goed komen!

(drawing by I.A. 2024)

Vandaag 3 keer bekeken (5.392 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

2 reacties

  1. William V schreef:

    Er zijn inderdaad nog héél weinig dingen die ze niet met elkaar gedaan hebben 😀 😀

  2. Daniel schreef:

    Mooi verhaal weer, nog wat plaatjes er bij en je hebt ‘n compleet nieuw stripverhaal !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *