Kiekeboe – Bloot en Blauw

Na een wisseltruc met een DNA-test blijkt dat een vermeende dochter van Fermin van de Kasseien er eigenlijk eentje van Marcel Kiekeboe zou zijn. Ingewikkeld, maar allemaal na te lezen in het album “Blond en BlauW”.

Kiekeboe - Blond en BlauW (fragment 2)

Kiekeboe – Blond en BlauW (fragment 2)

Fanny en Alanis komen in het bezit van een CD-rom die de zogenaamde dochter, Bé de Lear, erg graag wil hebben en laat de twee gevangen nemen. Aan elkaar vastgebonden zitten ze opgesloten in de kelder als Bé zich ontpopt tot ware meesteres die met haar zweep de gewilde informatie los wil gaan krijgen.

Kiekeboe - Blond en BlauW (fragment 3)

Kiekeboe – Blond en BlauW (fragment 3)

Met behulp van een paar heetgestookte brandmerkijzers weten Alanis en Fanny zichzelf echter prima te verdedigen en kunnen ontsnappen. In een parodie hadden ze wellicht niet kunnen ontkomen aan Bé waarna ze overgeleverd zouden zijn aan de meesteres …

Kiekeboe - Blond en BlauW (fragment 4)

Kiekeboe – Blond en BlauW (fragment 4)

De ruimte waarin ze verblijven wordt hermetisch afgesloten waarmee de kans om er vandoor te gaan is verkeken. Nadat Bé de touwen van de gevangen vriendinnen had losgemaakt beveelt ze Alanis zich uit te gaan kleden. Onder dreiging van de zweep trekt ze alles uit tot ze volledig naakt in de kelder staat en moet dan ook Fanny van alle kleding ontdoen. Dat gaat haar wat te ver maar bedenkt zich na een tik met de zweep tegen de blote billen.

Nu beiden geheel uit de kleren zijn zegt ze Fanny op de grond te gaan liggen en dwingt Alanis op haar te kruipen. De meesteres trekt haar broekje uit en gebiedt de meiden om met de blote borsten langs elkaar te gaan wrijven.

Met de benen uiteen neemt ze plaats op een krukje om spelend met haar poes de erotische bedrijvigheid van de twee naakte meisjes te bekijken. Aan het onbedoelde zwellen van de tepels valt niet te ontkomen en Bé wacht geduldig tot ze volledig stijf zijn. Geprikkeld door het groeien van de harde knoppen die nu fier omhoog op de tieten staan eist ze dat ze elkaar gaan vingeren.

Kiekeboe -(parodie)- Bloot en Blauw_S

Kiekeboe -(parodie)- Bloot en Blauw_S

Omdat ze niet alleen de touwtjes maar ook een zweep in handen heeft valt er niets te kiezen en gaat Fanny aarzelend het spleetje van Alanis in. Wanneer ze ook iets tussen haar eigen lipjes door voelt glijden weet ze dat er weinig anders op zit dan Alanis te gaan verwennen. De meesteres wil nog wat verder gaan en geeft ze de opdracht om het met drie vingers te gaan doen. Vermakelijk kijkt ze naar het spannen van de lippen als de strakke kutjes volledig worden volgestopt en eist dat ze het tempo op gaan voeren.

De masturberende Bé vindt het heerlijk dat ze de macht heeft om de twee meiden seks met elkaar te laten hebben en geniet van de erotische show die ze de opgewonden vriendinnen heeft opgedragen. Met rode hoofden laten die de vingers alsmaar sneller door de kutjes gaan en liggen hijgend op de grond te wachten op de climax die er aan zit te komen.

Aan het snelle gehijg van Fanny is te horen dat ze het niet lang meer vol gaat houden en is ook de eerste die aan haar hoogtepunt komt. Kreunend wordt ze door Alanis naar een orgasme gebracht die het zelf ook niet meer aan kan.

Wrijvend over haar klitje geniet Bé van haar eigen orgasme wanneer ook Alanis met hoge gilletjes klaar zit te komen en is best tevreden over wat ze heeft kunnen aanschouwen. Ze vindt het altijd weer lekker om naar een paar blote meisjes te kijken die elkaar bevredigen.

(drawing by I.A. (2018)

Vandaag 1 keer bekeken (1.603 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

3 reacties

  1. Airgyronef schreef:

    Als lezer zou je er haast rooie oortjes van krijgen. 🤭

  2. William V schreef:

    niet alleen rooie oortjes … ook rooie billetjes met zo’n zweep 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *