Seks met Wiske – Het Pronte Popje

Van de pop waarmee ze speelde naar een pop die met haar speelt…

Net zoals in “de tirannieke tor” komt Schanulleke in dit korte parodie-stripje ook tot leven. In het originele verhaal vraagt ze de slapende Wiske om kleding want in tegenstelling tot haarzelf zijn die niet gegroeid. Schanulleke wisselt de handdoek voor kleren van Sidonia en de strip gaat verder.

Suske en Wiske - De Tirannieke Tor (fragment)

Suske en Wiske – De Tirannieke Tor (fragment)

In deze pikantere versie verdwijnt die handdoek evenzeer maar volgt er geen vraag naar kleren. In plaats van dat trekt ze de dekens van het bed en doet de naakte Wiske een voorstel.

Seks met Wiske - Het Pronte Popje (fragment 2)

Seks met Wiske – Het Pronte Popje (fragment 2)

Die twijfelt aan haar eigen kunnen maar Schanulleke heeft genoeg overtuigingskracht om de rollen om te draaien zodat ze met Wiske kan gaan spelen.

Hierbij is de nederlandse versie van “Het Pronte Popje” toegevoegd aan de “Nasty Comics album-lijst“. Een engelstalige versie is er ook maar die gaat nog komen.

Zoals gebruikelijk: verspreiden mag alleen in zijn geheel, onveranderd, digitaal, gratis, en enkel op vrij toegankelijke plekken.

Vandaag 1 keer bekeken (3.604 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

4 reacties

  1. Wolfje459 schreef:

    Zou shanulleke niet wat meer met Wiske kunnen doen zoals misschien wat vingers in haar kutje steken of misschien effe op Wiske haar sletterige kontje slaan of eens tussen Wiske haar lipjes likken…zoveel mogelijkheden kijk er al naar uit😛😛😛

  2. savio schreef:

    Is het een idee om te laten zien om wat voor soort vibrator het gaat. Dat samen met deze reactie zou mooi zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *