Suske en Wiske – De Peertjesprinses

De Perenprins, uit 1980 alweer. Een van de betere albums met erg goed tekenwerk. Het verhaal stelt eigenlijk weinig voor maar het leest gewoon lekker weg.

Barabas flitst met de teletijdmachine per ongeluk een wezentje met een perenhoofd naar hier. Omdat ze daar zonder koning en koningin zitten wil Lambik zich naar het oosterse land flitsen maar neemt onbedoeld ook Suske mee, die er prins van het perenvolkje zal worden.

Wat later gaan ook Sidonia en Wiske er heen om de twee terug te halen. Ze doffen zich beiden op omdat ze iets vernomen hebben van een prins, al hebben ze geen idee wie dat is.

Als ze de onherkenbare mannen vinden winden ze er geen doekjes om. In haar sexy pakje zegt Wiske knipogend tegen de prins dat ze er niets op tegen heeft als hij haar de omgeving wil laten zien maar komt er al snel achter dat ze eigenlijk Suske aan het verleiden is.

Suske en Wiske - De Perenprins (fragment 1)

Suske en Wiske – De Perenprins (fragment 1)

Ze had dat momentje ook anders kunnen aanpakken…

Ze neemt haar kans waar als ze voor de prins moet verschijnen door haar kleding aan te passen. Van het sexy pakje is enkel de sluier om haar middel overgebleven zodat ze topless op komt draven. Heupwiegend staat ze voor hem als ze knipogend laat weten er niets op tegen te hebben als de prins haar nog verder wil uitkleden.

Suske en Wiske -(parodie)- De Peertjesprinses_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Peertjesprinses_S

Nu neemt Suske zijn kans waar door de sluier weg te trekken waarop Wiske met blosjes op de wangen te horen krijgt dat ze zichzelf moet gaan verwennen. Ze wil de prins niet teleurstellen en met niets dan haar strikje en oorbellen gaat ze op haar rug in het zand liggen.

Spelend met haar hele fruitmand streelt de prinses de blote peertjes en de roze pruim met het rode kersje waarbij ze de prins gedwee naar haar gezonde zwellende lekkernijen laat kijken. Hijgend van al het hardgemaakte fruit begint ze haar kutje te vingeren en wordt er zwoel gekreund als ze haar klitje gaat masseren.

Suske geniet van haar gekronkel en het wippende kontje waarmee ze haar vingers nog dieper in haar spleet wil krijgen. De bewegingen worden steeds heftiger en het hijgen gaat alsmaar sneller. Wiske voelt dat ze gaat komen en kijkt bij de climax met één oog naar de opgewonden prins. Die heeft het spel tot aan het orgasme gevolgd en zit nu vermakelijk te kijken naar hoe ze hevig kreunend ligt klaar te komen.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (2.944 totaal)
Deel dit / Share this
0
7

4 reacties

 1. WilliamV schreef:

  Deze is heel leuk gedaan !! Heel oud album, maar knap dat je deze prent gevonden hebt om een parodie op te maken !!

  • Bob F schreef:

   Eerder kocht ik willekeurige, oudere, albums maar vanaf 1980 begon ik ook de nieuwe aan te schaffen zodra ze verschenen, “De adelijke ark” was daarvan de eerste en “de perenprins” was dus 4 albums later in hetzelfde jaar.

   Met kleine aanpassingen in veel van de plaatjes kan er van dit album best een sexy versie worden gemaakt. Wiske en Sidonia hebben er al de juiste kleding voor aan en er zijn ook enkele scene’s waar Lambik en Jerom het met wat minder kunnen doen.

 2. jkooistra schreef:

  Tsja, ik krijg het idee dat Wiske een beetje aan Nymfomanie lijdt.

  • Bob F schreef:

   Dat lijkt zo te zijn omdat we hier enkel de avontuurtjes laten zien die ze in de gewone albums niet mag beleven. En ze is vaak geil. En ook wat exhibitionistisch. Em misschien heb je ook een beetje gelijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *