Suske en Wiske – Angst op de Amsterdam

Om maar direkt met het meest in het oog springende aspect in huis te vallen: de kaft.

Dat is nu niet het onderwerp maar de voorplaat van de originele ““Angst op de “Amsterdam” (1985) is op z’n minst opvallend te noemen. Veel details, veel van alles en het zal voor Paul Geerts vast ook veel werk geweest zijn.

Terug naar 1748 en het V.O.C.-schip waar ze met z’n allen door Professor Barabas naar toe werden geflitst. Daar gebeurt natuurlijk vanalles. Zo wordt Wiske overvallen door een gemaskerde onbekende waarbij ze even het bewustzijn verliest. Ze wordt gekneveld en met een brandend touw in een mast gehesen. Suske probeert haar te redden voordat het touw het gaat begeven maar komt net te laat zodat ze alsnog naar beneden valt.

Suske en Wiske - Angst op de Amsterdam (fragment 1)

Suske en Wiske – Angst op de Amsterdam (fragment 1)

Dat het toch nog goed afloopt is nog gewoon te lezen. Het idee dat Suske er door kreeg echter niet, tot nu…

Wiske zwierde tegen het gehesen zeil en gleed omlaag om neer te komen op een stapel van andere zeilen. Suske tilt de geknevelde Wiske op en brengt haar naar het ruim. In de verwachting te worden losgesneden blijkt Suske een ander plan te hebben.

Een hangend koord wordt aan de touwen vastgemaakt en strakgetrokken zodat haar voeten nauwelijks de grond nog raken. Suske neemt zijn mes maar in plaats van Wiske te verlossen begint hij haar kleren tot reepjes te snijden. Eén voor één worden die van haar lichaam geplukt maar Wiske kan geen kant uit. Lijdzaam kijkt ze naar de verdwijnende stukjes jurk tot er niets meer van over is maar Suske is er nog niet klaar mee. Lustig gaat hij door tot de geknevelde Wiske in haar blootje staat.

Wiske ziet hem zijn broek uittrekken waarop hij achter haar gaat staan en zegt zichzelf te gaan helpen. Ze vindt het niet zo leuk dat hij haar naakte lijf daarvoor gebruikt maar kan er niets tegen doen. Dat het menens is wordt duidelijk als hij met zijn eikel plagend langs haar blote billen strijkt.

Suske en Wiske -(parodie)-Angst op de Amsterdam, 3D

Suske en Wiske -(parodie)-Angst op de Amsterdam, 3D

Voor Suske is de pret nog niet gedaan want hij heeft nog een geintje in petto. Wiske voelt de paal tussen haar dijen glijden en kijkt omlaag naar het topje van de stijve pik dat daar verschijnt. Langzaam beweegt Suske zijn heupen op en neer om Wiske de gevolgen te laten zien. Die laten niet lang op zich wachten want ze ziet al snel de zwellende eikel waaruit een flinke straal zaad wordt gespoten.

Wiske vindt het maar niets dat hij zich zo vermaakt met haar blote lichaam, temeer omdat ze er zelf niet aan mee kan doen. Wat ze niet nog weet is dat Suske er voor gaat zorgen dat ze ook haar deel gaat krijgen.

Als Suske zijn handen op haar buik legt rijst er een vermoeden. Dat wordt bevestigd als die even met haar borsten spelen waarna ze naar beneden zakken. Voorzichtig wrijven ze over het poesje en ze kan niet ontkennen dat het wel iets met haar doet. Als Suske merkt dat ze raakt opgewonden wrijft hij wat langzamer om alles zo lang mogelijk te rekken. Zodra haar ademhaling versnelt vermindert hij even zijn bewegingen om Wiske opnieuw op te kunnen winden.

Ze heeft totaal geen invloed op wat Suske doet en staat machteloos te hijgen als zijn vinger langs haar klitje streelt.
Met een korte pauze laat Suske haar wat afkoelen en gaat er daarna voor zitten. Hij steekt zijn tong uit en likt voorzichtig langs de vochtige gezwollen lipjes. Hij hoort haar hijgend genieten en begint dan het kutje van de vastgebonden Wiske te likken. Hulpeloos moet ze de tong door haar spleet laten gaan maar vindt het maar wát lekker! Het lange voorspel komt ten einde als ze met schokkende heupen naar een orgasme gebeft wordt. Kermend en kreunend van genot is ze heerlijk aan het klaarkomen.

(drawing by William V, 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (3.146 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

4 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Mooie render William!
  Blijkbaar is Wiske niet altijd degene die het initatief neemt. 🙂

  • Bob F schreef:

   Inderdaad leuk om eens te zien dat Suske de touwtjes in handen heeft, letterlijk, en haar de mond weet te snoeren, letterlijk. Nu heeft hij wat tijd voor zichzelf, letterlijk. Daar kan Wiske nog een puntje aan zuigen, letterlijk. al laat hij ze wel in de kou staan, letterlijk.

 2. williamv schreef:

  Dank jullie beiden voor de comments en dank je ook Bob om weerom een leuk verhaal errond te verzinnen !! Sorry voor weeral lange tijd van stilte. Ditmaal was het de elektriciteit in de straat die een ganse week moeilijk gedaan heeft. lol (of toch niet echt lol) lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *