Parodiestrips / Parody Comics

Reeks: De ondeugende avonturen van Suske en Wiske
Titel: De natte nimf
Volgnummer: NC01
Verschenen: 2011
Auteur: Bob F / I.A, Holland
Uitgever: Nasty Comics
Taal: Nederlands

Suske en Wiske (parodie) - De Natte Nimf 1-7

Suske en Wiske (parodie) – De Natte Nimf 1-7

Het idee van dit album komt van “Pool side“, een 3-paginastripje van Karmagik. Net als die heeft ook deze hertekende versie geen dialogen. Het verhaal vertelt zichzelf.

(This story has no dialogs so any language is suited)

Suske, Wiske en Sidonia op vakantie aan het zwembad. Wiske neemt een duik maar als ze uit het water klimt slipt er een bikinibandje van haar schouder. Het onverwachte bloot doet Suske snel zijn opkomende bobbel bedekken maar tante had het al in de gaten. Die is wel in voor wat actie en begint aan Wiske’s bikini te peuteren. Net zo verrast als Suske ziet ze de zwemkleding van haar lichaam geplukt worden.

Suske en Wiske -NC01- De natte nimf


Reeks: De ondeugende avonturen van Suske en Wiske
Titel: Het helpende handje
Volgnummer: NC02
Verschenen: 2013
Auteur: Bob F / I.A.
Uitgever: Nasty Comics
Taal: Nederlands

Suske en Wiske (parodie) - Het Helpende Handje 00-17

Suske en Wiske (parodie) – Het Helpende Handje 00-17

Suske heeft zijn handen bezeerd en beiden zijn verbonden. Met dat verband is het lastig wassen maar gelukkig is Wiske daar die meteen bereid is om hem daarmee te helpen. Het opvallend luchtig kleedje dat ze er voor aantrekt laat Suske niet ongemoeid. Ze speelt nog wat uitdagend met de knoopjes en zegt naar de slaapkamer te gaan waarop ze vertrekt. Suske komt er al spoedig achter dat ze het niet over haar eigen kamer had…

Suske en Wiske -NC02- Het helpende handje


Serie: The naughty adventures of Spike and Suzy
Title: The helping hand
Issue: NC02EN
Released: 2014
Author: Bob F / I.A.
Publisher: Nasty Comics
Language: English

Spike and Suzy (parody) - The Helping Hand 00-17

Spike and Suzy (parody) – The Helping Hand 00-17

In this story Spike has hurt his both hands. Because or the bandages he’s not able to take a shower all by himself but Suzy is glad to help him with that. They meet in the bathroom but Suzy has exchanged her white dress for a slightly see-through gown which doesn’t go unnoticed by Spike, who’s getting a bit excited of that. After she defiantly played some with the buttons she leaves the bathroom to go to the bedroom. She didn’t mention to who’s bedroom she went but Spike soon finds out which one it actually was.

Spike and Suzy -NC02EN- The helping hand


Reeks: De ondeugende avonturen van Suske en Wiske
Titel: Vier vrijlustige verhaaltjes
Volgnummer: NC03
Verschenen: 2014
Auteur: Bob F / I.A.
Uitgever: Nasty Comics
Taal: Nederlands

Suske en Wiske (parodie) -NC03- Vier Vrijlustige Verhaaltjes 00-13

Suske en Wiske (parodie) -NC03- Vier Vrijlustige Verhaaltjes 00-13

Het heeft me heel wat werk gekost maar het is er dan toch. Een album met, zoals de titel al doet vermoeden, vier verhaaltjes.

  • Een Beste Bui

Het mooiste aan videoclips vindt Suske de vaak schaars geklede meisjes. Als Wiske door de regen drijfnat thuis komt laat ze zien dat ze daar niet voor onder doet en Suske gaat daar graag in mee.

  • Het Speciale Speelgoed

Suske speelt graag met zijn op afstand gestuurde helikoptertje. Op een nacht komt hij er achter met wat voor speelgoed Wiske eigenlijk het liefst speelt.

  • Frivole Fanny

Als Fanny langs komt valt er altijd wat te beleven. Ze houdt wel van buitenactiviteiten en betrekt daar ook graag anderen bij.

  • De Kranige Klussers

De plannen die Wiske had worden in de war gestuurd door Tante omdat er klusjes te doen zijn. Nu had ze zelf ook nog een heet klusje wat ze gedaan wilde hebben en Suske heeft de nodige moeite gedaan om het te klaren.

Suske en Wiske -NC03- Vier vrijlustige verhaaltjes


Serie: The naughty adventures of Spike and Suzy
Title: Four vulgar events
Issue: NC03EN
Released: 2017
Author: Bob F / I.A.
Publisher: Nasty Comics
Language: English

Spike and Suzy (parody) -NC03EN- Four Vulgar Events 00-13

Spike and Suzy (parody) -NC03EN- Four Vulgar Events 00-13

This parody comic is for adults only and has nothing to do with the original “Spike & Suzy” (Suske & Wiske) stories.

  • Wetter Weather

According to Spike, the best thing about music videos are the often barely dressed girls. If Suzy arrives at home in a wet dress from the rain she shows him that nothing can beat the real thing.

  • Turbulent Toys

Spike likes to play with his remote controlled helicopter. One night he discovers which toy Suzy prefers to play with.

  • Jolly Jo

When Jo is visiting there’s always some action. She loves outdoor activities and also wants to involve others in those.

  • The Hardy Handymen

The plan that Suzy had will be disturbed by her aunt because she had other chores in mind. Suzy is changing her plan and convinces Spike to do the dirty work for her.

Spike and Suzy -NC03EN- Four vulgar events


Reeks: De ondeugende avonturen van Suske en Wiske
Titel: De glunderende gluurder, remake
Volgnummer: NC04
Verschenen: 2015
Auteur: Bob F / I.A.
Uitgever: Nasty Comics
Taal: Nederlands

Suske en Wiske (parodie) -NC04- De Glunderende Gluurder, remake 00-18

Suske en Wiske (parodie) -NC04- De Glunderende Gluurder, remake 00-18

Deze parodie is voor volwassenen en heeft niets te maken met de normale “Suske & Wiske” verhalen.

“De Glunderende Gluurder” is een van de drie verhalen uit het gelijknamige parodie-album uit 1981 van “Silly Wandelpeen”. Hier koopt Lambik een beeldje op een veiling met een bijzondere eigenschap. Als het donker wordt komt het tot leven en probeert iedereen in zijn omgeving aan te zetten tot seks waarbij het zelf het voorbeeld geeft.

Sidonia is zijn eerste slachtoffer. Als het ’s avonds naast haar bed staat weet het haar zo ver te krijgen dat ze het oraal bevredigd. En daar blijft het niet bij!

Op datzelfde moment zit Wiske, onder invloed van het beeldje, met zichzelf te spelen en wordt betrapt door Suske. Ze heeft wel wat ideetjes om te voorkomen dat hij aan tante gaat vertellen dat ze masturbeerde en voegt de daad bij het woord.

Ondertussen geniet Lambik van zijn meesteres maar ontdekt bij thuiskomst dat Jerom ook wel van andere pleziertjes houdt.

Wat later treft Sidonia haar bengels aan in de woonkamer. Wiske draagt enkel nog haar jarretelles en is met haar mond Suske aan het verwennen. Ze krijgt een plan en samen met Wiske vergrijpt ze zich aan hem waarop hij keer op keer moet geven waar de hete vrouwen naar smachten.

Het feest is over als Lambik binnenkomt en het beeldje naar buiten trapt.

Dit album volgt de verhaallijn van het orgineel maar bevat meer tekeningen. Waar in het origineel de tekenstijl van de 60-er jaren werd aangehouden wordt hier de 70-er jaren stijl gebruikt.

Gebruikte karakters (c) Vandersteen, Merho, Patrick Mallet.

De digitale versie van deze parodie is verkrijgbaar als gratis download en mag enkel in zijn geheel en onveranderd worden verspreid zolang het gratis is. Dit album is en blijft (c) Nasty Comics waar het copyright van de karakters bij de oorspronkelijke auteurs blijft.

Suske en Wiske -NC04- De glunderende gluurder, remake


Reeks: Amoras
Titel: Gedwongen genot
Volgnummer: geen
Verschenen: 2016
Auteur: Bob F / I.A.
Uitgever: Nasty Comics
Taal: Nederlands

Amoras -(parodie)- Gedwongen Genot 0-3

Amoras -(parodie)- Gedwongen Genot 0-3

Achiel is goed met knopen en nadat hij Wiske heeft vastgebonden knoopt hij het jurkje los. Krimson is van plan om haar zodanig te vermoeien dat ze vanzelf gaat praten en denkt daar een goeie methode voor te hebben. Hij wil haar uitputten door ze heel vaak en snel achter elkaar te laten klaarkomen. Omdat hij dat niet zelf kan heeft hij er iets voor uitgevonden.

Wiske ziet het apparaat dat tussen haar gespreide benen wordt geplaatst en schrikt van de lange geribbelde dildo aan het uiteinde. De machine beweegt de staaf op en neer en ze voelt het topje tegen haar spleetje stoten. Krimson beweegt het apparaat steeds dichter naar Wiske en de staaf begint langzaam haar lippen uitéén te drukken.

Dan draait Krimson aan wat knoppen om de dildo verder op en neer te laten gaan en terwijl ze hulpeloos op haar rug ligt voelt ze het ding naar binnen gaan. Ze kan niet ontkomen aan de gevolgen van de geribbelde staaf die langs haar klitje beweegt en ziet de camera van Krimson nauwkeurig vastleggen dat het ding haar kreunend klaar neukt.

Van stoppen is nog geen sprake en het tempo wordt steeds wat opgevoerd. Intussen gaat de staaf zo diep naar binnen dat de meest onmogelijke plekjes geraakt worden. De machine laat haar onophoudelijk kreunen en hijgen en neukt haar in een rap tempo van het ene naar het andere orgasme.

Keer op keer kijkt Krimson naar haar gekronkel als ze weer zwetend klaar ligt te komen en vraagt zich af hoe lang ze dit vol gaat houden maar na zelfs de 40e climax te hebben doorstaan houdt hij het voor gezien. De onverzadigbare Wiske heeft de beproeving met glans volbracht.

Amoras – Gedwongen genot


Bekeken (vandaag/totaal) - Viewed (today/total): 16 / 2.633