Sam – Mijn garage 3D, deel 2

Wat vooraf ging in “Mijn garage 3D, deel 1“:
Sam is in de garage aan het werk en dacht alleen te zijn. Dat een plotselinge klant haar halfnaakt zag sleutelen vond ze niet zo heel erg maar toen kwam ook zijn vriend er nog bij…

Sam - Integraal 1 (fragment 1)

Sam – Integraal 1 (fragment 1)

De twee mannen krijgen in de gaten dat ze het spontane gestreel van haar borsten niet onaangenaam vindt. Voorzichtig duwen ze haar een beetje achterover zodat ze met beide armen op de grond moet steunen. Belangstellend kijken ze naar het onbedekte poesje en trekken het hemdje over haar hoofd zodat ze niets meer kan zien.

Sam wordt opgepakt en voorover op de kap van de gele bolide gelegd. Toen ze deze ochtend in de garage aan kwam was een likkende tong tussen haar benen toch wel het laatste wat ze verwacht had. Ze weet niet wie maar iemand is haar heerlijk aan het beffen. De snelle tong langs het klitje zorgt voor een sappige spleet waarna het even rustig wordt.

Sam -(parodie)- Integraal 1 3D

Sam -(parodie)- Integraal 1 3D

Dan voelt ze een paal tergend langzaam haar lichaam in gaan. Voor Sam lijkt er geen eind te komen aan die lange pik. Ze heeft geen idee wie er zo diep in haar zit maar geeft zich hijgend over aan degene die haar neemt. Het ritmische glijden van de stijve paal in het kutje laten haar klitje tintelen. Trillend van opwinding wordt ze met snelle stoten door de onbekende pik naar een geweldig orgasme geneukt. De climax wordt gevolgd door warm zaad dat over haar billen wordt gespoten en langs de benen naar beneden zakt.

Nadat ze overeind is geholpen trekken ze het hemdje van haar hoofd en ziet ze de twee naakte mannen staan. De pikken vertellen dat ze zojuist door de klant werd verwend maar de totempaal van de vriend is wat verontrustend. Tijd om er over na te denken krijgt ze niet want ze wordt op haar rug gedraaid waarna de vriend tussen haar benen plaatsneemt.

Met ongeloof hoort Sam dat de klant haar nog wel eens klaar wil zien komen dus zal ze opnieuw een stijve lul naar binnen gaan krijgen. Ze vindt het bizar dat de klant wil kijken naar de seks die ze met zijn vriend gaat hebben maar met zo’n enorme knots in het verschiet zal er genoeg afleiding zijn.

De vriend drukt zijn knuppel tegen Sam’s natte lipjes die met een lange zucht het gevaarte in haar kutje voelt glijden. Hoewel ze nog maar net is klaargekomen ligt de hitsige Sam al snel weer te hijgen van plezier. De klant ziet haar ongegeneerd genieten van de grote stijve lul waarmee ze geneukt wordt en begint met haar tieten te spelen. Hij laat de tepels zwellen tot de geile Sam het allemaal niet meer kan verwerken. De twee mannen laten haar kreunen alsof het een lieve lust is en zorgen voor een ongekend orgasme. Terwijl ze hijgend ligt klaar te komen wordt haar naakte lijf bedekt met grote witte klodders.

Als ze is bijgekomen van de twee intense orgasme’s loopt ze rood aan. Ze zit in haar blootje bij twee vreemde kerels en beseft nu pas wat ze heeft gedaan. De mannen zijn echter onder de indruk van het feit dat ze haar twee maal hebben kunnen bevredigen en eigenlijk is Sam ook wel tevreden. Ze is blij dat ze dit seksavontuur is aangegaan.

(drawing by William V. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (1.900 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

4 reacties

  1. WilliamV schreef:

    Bedankt voor het plaatsen van mijn prent Bob !!! En weerom heel leuk verhaal. Heel wat ‘beelden’ die opdagen tijdens het lezen en die wel vatbaar zouden kunnen zijn voor een extra 3D plaatje 😀

  2. jkooistra schreef:

    Mooie Render William!

  3. williamV schreef:

    Dank je Jkooistra 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *