Sam – Mijn garage 3D, deel 1

1990, “Bagnoles de rêves”, oftewel, “de garage”. Wat de kaft laat zien is Sam in de… nee, toch niet. Ze zit er waarschijnlijk wel vlakbij maar de garage is niet te vinden.

Misschien is het gewoon het warme weer dat ze even buiten is gaan zitten maar de plicht roept dus zal ze toch weer een keer aan de slag moeten.

Sam – De Garage (fragment 1)

Werkschoenen en helm zijn in de garage verplicht maar dat geldt niet voor dat dikke werkpak. Bij het uittrekken bedenkt ze dat ze vandaag alleen is en het eigenlijk niet uit maakt wat ze draagt. Even later staat ze dan ook vrolijk in haar spaarzame ondergoed te sleutelen.

Er is nu niemand die er wat van kan zeggen als ze haar werk zonder slipje zou gaan doen dus twijfelt ze geen moment. Wat ze daarbij wel over het hoofd ziet is dat de garage ook een pompstation heeft en daar komen natuurlijk wel eens klanten! Eén daar van stond al een tijdje vermakelijk te kijken naar Sam die in haar blote kont onder een motorkap gebukt stond.

Sam -(parodie)- Mijn Garage 3D

Toen ze dat eenmaal in de gaten kreeg had het geen nut meer de kleren nog bijeen te rapen. Hij had haar billen toch al uitvoerig bekeken dus loopt ze er blozend met één hand voor haar poes naar toe. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is gaat ze zitten en staat hem halfnaakt te woord.

De gele bolide waaraan ze bezig was blijkt van hem te zijn en begint er een gesprek over. Dat ze nauwelijks wat aan heeft deert haar niet zo want hij is toch maar alleen. Om de dubbelzinnige opmerkingen over “bumpers”, “koplampen” en “formaten” kan ze wel lachen maar dan wordt het gezellige gesprek ineens onderbroken.

Buiten bleek nog een vriend te wachten die toch maar eens komt kijken waar hij blijft. Nu ze daar met twee vreemde mannen zit voelt het wat ongemakkelijk want ze heeft nog steeds geen slipje aan. Hij komt achter haar staan en legt z’n handen op haar schouders. De klant die tegenover haar zit wacht geduldig op de reactie als die handen vrijpostig in het korte hemdje verdwijnen…

…wordt vervolgd… -> Sam – Mijn garage 3D, deel 2

(drawing by William V. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (1.391 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

4 reacties

 1. savio schreef:

  Ze ziet er echt goed uit. Kennelijk vindt ze het vervelend dat haar ondergoed vies word. Dan hoeft ze nog alleen haar bh uit te doen. Dan weet ze zeker dat geen van haar ondergoed vies kan worden 😀

  • WilliamV schreef:

   Dank je Savio, kan ook gewoon een loeihete zomerdag geweest zijn waar al die kledij in de weg zit, of ze is gewoon zuinig op de wasmachine 😀 😀 😀 😀

 2. williamv schreef:

  Bedankt trouwens , Bob, voor het posten !! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *