Abonnee-problemen (opgelost?)

Er waren problemen met het abonnee-systeem dat er voor zorgt dat mensen een email krijgen als er nieuwe berichten of reakties waren geplaatst. Soms werden er simpelweg geen mails verstuurd. In de gevallen dat die wel werden verzonden werkte de link naar het bericht op de site soms weer niet.

Ikzelf merk daar niets van maar abonnees natuurlijk wel. Ik weet dus ook niet hoe groot het probleem is geweest voor wat betreft de Nasty Comics site. Het is dat ik over het probleem las in de update van vandaag want anders had ik het nu nog niet geweten.

Dus… als er onlangs rare dingen zijn gebeurd, of als je niets ontvangen hebt terwijl er wel nieuws was, dat zou nu opgelost moeten zijn.

Geregistreerde gebruikers hebben er, als het goed is, geen last van gehad.

Vandaag 1 keer bekeken (420 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

2 reacties

 1. Bob F schreef:

  Als aanvulling:
  Er zijn mensen die zich registreren en nadat ze een gebruikersnaam hebben aangemaakt gaan inloggen met hun emailadres.

  Dat werkt natuurlijk niet.

  Het is de bedoeling dat je inlogt met de naam en wachtwoord die je hebt gekozen. Dus niet je emailadres.

  Als je enkele keren achtereen met foute gegevens hebt geprobeerd om in te loggen word je een korte tijd geblokkeerd. Als het daarna weer mis blijft gaan duren de blokkades steeds langer. Dat gaat zo door tot de beveiliging het beu wordt en het gaat zien als een hackpoging. Vanaf dan is inloggen helemaal niet meer mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *