De avontuurlijke affaire Chichi

Kamperen in de vrije natuur aan de Cote d’Opale. Dat is waar Fanny en Alanis zich in het album ‘De affaire Chichi’ bevinden.

Al zonnend aan de veel te rustige kust vragen ze zich af of ze alleen op de wereld zijn. Fanny vindt er niet veel aan om in een miniscuul bikinietje te paraderen als er niemand is die ze er mee op kan winden en Alanis legt het aan met een plots opdoemende bink.

Kiekeboe - De affaire Chichi (fragment 1)

Kiekeboe – De affaire Chichi (fragment 1)

Met een beetje fantasie had deze bladzijde uit het album ook een andere wending kunnen krijgen.

Al zonnend aan de rustige kust realiseren ze zich dat ze alleen op de wereld lijken te zijn. Bikinitopjes zijn op deze stille plek overbodig en worden dan ook al snel verwijderd. Twee paar borsten liggen zij aan zij te warmen als bruine bolletjes bij de warme bakker maar Fanny wil geen enkel zichtbaar bikinilijntje en omdat ze ook wel benieuwd is naar de reactie van haar metgezel staat ze op en trekt opzichtig haar broekje uit. Alanis krijgt een goed zicht op haar poesje maar die laat in eerste instantie weinig merken en poedelnaakt gaat Fanny weer liggen. Vanuit de ooghoeken loert ze naar de volle tieten van Alanis terwijl ze zelf achteloos haar hand over haar onderbuik laat gaan. Als ze net even wat lager wrijft ziet ze aan de reactie van Alanis haar tepels dat ze het in de gaten heeft. Aangemoedigd door de stijvende knopjes aait ze zachtjes over haar kutje en geniet van het zicht op de groeiende tepels die al fier omhoog wijzen.

Kiekeboe -(parodie)- De affaire Chichi_S

De geile Fanny wil eigenlijk wel wat meer maar terwijl ze met haar klitje aan het spelen is lijkt een laag overvliegende helicopter roet in het eten te gaan gooien. Alanis houdt helemaal niet van pottekijkers maar Fanny vindt dat onzin en laat vrij direct weten dat ze gevingerd wil worden, met of zonder toeschouwers.

De nieuwsgierigheid wint het van de nog wat schuchtere Alanis, die realiseert dat ze haar hier toch niet kennen. Ze besluit de meekijkers totaal te negeren en zich uit te gaan leven op haar vriendin. Ze brengt haar lippen naar een van Fanny haar tepels en zuigt er op tot die hard is waarna ze ook de andere onderhanden neemt totdat ook die stijf overeind staat. Intussen wrijft ze haar hand stevig op en neer tussen de benen van de zachtjes kreunende Fanny.

Nog likkend aan de overgevoelige harde tepels beweegt Alanis haar hoofd langzaam naar beneden tot de tong het poesje gevonden heeft wat ze samen met haar vingers gaat bewerken. Ze zuigt op het klitje en gaat met een paar vingers diep naar binnen. De snel hijgende Fanny geniet met volle teugen en ziet hoe de helicopter langzaam nadert en boven de meisjes stil blijft hangen. De neerkijkende mannen volgen met belangstelling het schouwspel van het hete meisje dat zich gewillig naar een orgasme laat likken. Kreunend ligt ze te genieten van de snelle bewegingen die het tongetje over haar klitje maken en de toeschouwers winden Fanny alleen maar meer op. Uit haar bewegingen kunnen ze wel opmaken dat het hoogtepunt nabij is en als ze even later haar hoofd naar achter buigt en haar rug kromt is het ook voor hun meer dan duidelijk dat ze klaar ligt te komen.

(drawing by I.A. 2015)

Vandaag 1 keer bekeken (5.008 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

4 reacties

 1. Wolfje459 schreef:

  Wat ik niet zou doen om die 2 sletjes eens goed te neuken 🤤🤤🤤

 2. WilliamV schreef:

  Ze zien er beiden erg yummy uit !! knappe prent 😀

 3. savio schreef:

  Een vriend van me, die ook een fan is van deze site, heb ik ook een aantal strips gezien van Kiekeboe.
  Is het een idee om naar deze strips te gaan kijken of je hier iets leuks uit kan halen:

  De schat van Mata Hari
  Lang zullen ze leven &
  Iemand moet het doen

  • Bob F schreef:

   Mata Hari…
   Fanny loopt er een tijdje in bikini maar gebeuren doet er weinig. Veel meer dan de bikini uittrekken zou het dan niet gaan worden maar dan heb je al genoeg aan een aangepaste kaft (die ik zowiezo al eens wil gaan doen).

   Lang Leven…
   Misschien dat het omkleedstukje in het begin te combineren valt met de kelderscene aan het eind.

   Iemand moet het doen….
   Geen idee want die heb ik namelijk niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *