Het Wippende Wiske

Een beetje in beweging blijven is gezond. Zo dacht ook Wiske.

Na enig nadenken over hoe dat te gaan doen kwam ze met het springbalidee. Op zich een prima manier om in conditie te blijven maar dat gestuiter door het huis werd door de anderen niet zo op prijs gesteld. Die vonden dat ze die bezigheid ook best wel buiten kon beoefenen dus werd ze naar het veldje achter het huis gestuurd.

Toen ze na een uurtje of wat nog niet terug was vroeg Suske zich af of ze nog steeds zo springerig bezig was en gaat er een kijkje nemen. Op een afstandje ziet hij Wiske boven het hekwerk uitsteken die ontzettend veel lol lijkt te hebben. Ze ziet hem aankomen en hopt naar het hek om hem op te wachten. Suske laat weten dat hij toch wel benieuwd is naar hoe ze dat spelletje zo lang kan volhouden!

Een beetje geheimzinnig zegt Wiske dat ze een methode heeft die haar aanspoort om alsmaar te blijven rondhoppen. Aan zo’n antwoord heeft hij niet veel maar de reactie die volgt des te meer.

Suske en Wiske - Het Wippende Wiske

Suske en Wiske – Het Wippende Wiske

Nu ze zich van het hek verwijdert ziet Suske dat ze in haar blote billen loopt! Ze draait de skippybal met de drie handgrepen opdat de grootste recht omhoog wijst en gaat daar boven staan. Langzaam laat ze haar naakte onderlijf over het rubberen hulpmiddel zakken en begint op en neer te hoppen.

Met haar spleet om de paal geklemd wipt Wiske fanatiek op de bal. Als ze weer hijgend komt langsgestuiterd merkt Suske dat al die snelle stootjes in dat kutje erg opwindend zijn. Kirrend beweegt Wiske zich over het veldje terwijl ze de springbal het werk laat doen. Met plezier luistert Suske naar het gekreun dat ze laat horen als ze klaar zit te komen maar ze blijft stevig doorspringen.

Wiske kan maar geen genoeg krijgen van de grote paal die bij iedere sprong diep haar kutje in gaat. Enthousiast wipt ze haar blote billen net zo lang op en neer tot er weer een orgasme bereikt is. Met de climaxen als motivatie snapt Suske wel waarom ze zo gedreven is!

Versie in 3000 x 3916 resolutie: (alleen geregisteerde gebruikers)

(drawing by William V, 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (3.424 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

23 reacties

 1. savio schreef:

  Alleen jammer dat ze haar blousje heeft aangehouden 😉

 2. KennethJohn schreef:

  Goede Morgen William V

  Het ziet er perfect uit, ik vind ook de ambiance gaaf (Op de Boerderij).
  Met welk programma heb je dit moois gedaan ?
  En ik zou zeggen: “Vooral doorgaan !”

  Met vriendelijke groet kenneth John . (PS Ik weet niet of het aan jouw besteed is maar ,Bondage (BDSM) zou ik ook graag meer zien hier Ik ben zelf verwoed verzamelaar van George Pichard strips.)

  • Bob F schreef:

   Een piepklein stukje uit iets wat nog gaat komen (ik hoop dat William het goed vindt)

   Wiske - In de touwen (3D fragment, William V)

   En heb je deze https://nastycomics.eu/2019/07/18/wiske-de-toornige-temmer/ ook al bekeken?

   • KennethJohn schreef:

    Goede Avond Bob F .
    e
    Heel erg bedankt.Die laatste heeft ook nieuwsgierig gemaakt .
    Zelfs de professor heeft een duister kant ,hij zou haar mee kunnen nemen naar de Spaanse inquisitie ,met de tijdmachine .
    Ik zou wel wat Wiske’s kunnen plaatsen in Pichard (tekeningen) ,alleen handmatig kost dat enorm veel tijd .
    Vandaar dat ik benieuwd was ,welk programma er werd gebruikt misschien gaat dat wat sneller . 😉

    Met vriendelijke groet Kenneth John

    • Bob F schreef:

     Helaas, als het er een beetje fatsoenlijk uit moet komen te zien is handmatig bewerken de enige optie. Om een beter resultaat te krijgen is het vaak handiger om alles om te zetten naar zwart/wit zodat alleen de getekende lijntjes overblijven. Dan kun je gaan aanpassen, bijwerken, toevoegen, of wat dan ook. Dan alles opnieuw inkleuren en als laatste schalen naar het formaat wat je wil hebben.

     Het is omslachtig en bewerkelijk maar het resultaat van “knippen-en-plakken” is doorgaans erg teleurstellend.

     Zelf doe ik zo goed als alles met de zeer antieke PaintShop 7. Dat is al bijna 20 jaar oud maar heeft alles wat je nodig hebt. Omdat het uit de tijd komt dat PC’s nog veel trager waren werkt het op een moderne computer erg snel. Het is nog wel een 32-bit applicatie maar heb het van Windows 95 t/m Windows 10 (64-bit) altijd zonder problemen gebruikt.

     Heel soms gebruik ik gimp maar ik kan maar niet wennen aan die gebruikersinterface.

     • KennethJohn schreef:

      Bob F mijn excuses voor deze late reactie (dat geeft een ongeïnteresseerd signaal af en het is verre van dat ) Ik heb geen (of over heen gekeken ) bericht gehad in mijn mail dat er op dit onderwerp was gereageerd .
      Het kost heel veel tijd ,ik bewerk de laatste tijd veel Pichard tekeningen en ook andere BDSM tekeningen Bill Ward etc . (ik heb nu complete fysieke bibliotheken)
      Ik werk met Corel (liefst op een Windows 7 64 Bit systeem )
      Ik heb het ook geprobeerd met Adobe Photoshop maar dat krijg ik niet echt onder de knie .Wat ik jammer vind ,want dat is een veel uitgebreider programma.
      Maar ik ben nu eenmaal met Corel groot geworden.
      En ik heb ook de laaste tijd dat ik de projecten niet af maak (snel weer met wat nieuws beginnen of een nieuw ideeën )Herkenbaar ?

      Met vriendelijke groet kenneth John

    • WilliamV schreef:

     Hallo iedereen … Vooreerst sorry dat ik zo laat reageer en zo lang afwezig was … Ach, het stripparodieleven werd weer eens verstoord en onderbroken door het echte leven 😀 😀 😀 … Bedankt voor al jullie comments ! Het is hier al een aardige thread aan’t worden 😀

     @ Kenneth John : Het programma dat ik gebruik is poserpro 2012. Dat is een 3D programma met firefly renderengine. De (gratis) tegenhanger van Poser is DAZstudio of kortweg DS . Beidee programma’s werken met 3Dmeshes en de figuren zijn dus 360° poseerbaar. Wiske, de miekes, professor Barabas, de koningin van Onderland zijn “customized figures” die ik zelg gemodelleerd heb vanuit de DAZ/Poser basisfiguren, zijnde Victoria 4.2 en Michael0004 (of V4 en M4).

     Ik denk eerlijk gezegd dat, vooraleer te integreren in de tekeningen van George Pichard. De stijlen op elkaar moeten afgestemd worden. Pichard heeft een zeer herkenbare tekenstijl (zeker gezien hij sinds begin jaren 70 al zijn eerste strips uitbracht. Die jaren 70 herken je dus in zijn tekeningen.) Wiske zou dan vooreerst ge-hermodelleerd moeten worden (en toch herkenbaar blijven dat het wiske is) naar pichard’s figuren en dan zou de render moeten gemaakt worden in zwartwit of de typische pichard-kleuren. Deze bewerking zou ook met photoshop kunnen, maar ik denk helaas niet dat er een ‘vlugge’ manier is om wiske in pichard’s prenten te integreren …..

     Wat wel nog werkbaar zou zijn is in 3D de scenes van pichard zo goed mogelijk nabootsen met wiske en dan de renderkleuren aanpassen in photoshop.

     Wat mij betreft kan een beetje bondage of BDSM zeker wel 🙂 Borb heeft al een voorproefje gegeven 😀 ‘t is eigenlijk een beetje kwestie van vraag en aanbod …. mocht je een bepaalde prent hebben van Pichard, dan wil ik wel een poging doen om die met Wiske in 3D te maken …

     • KennethJohn schreef:

      Gegroet William V

      Ik ken die onderbrekingen en die worden naarmate je ouder word ,steeds frequenter !!
      Dat programma Poserpro 2012 zal ik eens opzoeken en kijken of ik daar (op mijn oude dag) nog steeds in mij op kan nemen .
      Zoals ik al eerder op Bob F heb geantwoord, ik gebruik zelf Corel want Adobe wil bij niet echt lukken .

      Ik bewerk zoals ook eerder genoemd de laaste tijd veel Pichard tekeningen (liefst die ik zelf heb gescand vanwege de kwaliteit en grote )en ik bezit alle boeken en strips op dit moment .
      Ik ben een groot fan van Pichard al sinds de 80iger jaren toen ik bij Le Duc (hier in Groningen) twee boeken van hem kocht : Marie-Gabrielle de Saint-Eutrope”deel een en twee per stuk 125 Gulden destijds .(ik bezit deze nog zijn als nieuw ) .Die beelden zijn nooit meer weg gegaan .
      Ondanks dat ik zo’n grote bewonderaar ben van Pichard bevatten zijn tekeningen tja…… Veel anatomische fouten! Die je dus tegen komt met het bewerken ,Jammer!! Ik mag dit niet zeggen want ,ik kan niet eens in de schaduw staan van deze man, als het op het uiten van deze fantasieën komt .Ik had graag eens met hem willen converseren over deze dingen.
      De Insex BDSM door P.D zijn geïnspireerd op deze tekeningen . (deze laatste heb ik wel een paar maal persoonlijk gesproken)

      De Glunderende gluurder 1982 heeft het zelfde effect op me gehad .

      Ik zal een tekening uitzoeken (niet te moeilijk) ik wil niet dat je er dagen mee zit .
      Ook zal ik een paar tekeningen online zetten van Pichard en Corel ,met mijzelf in de hoofd rol .
      Ik weet alleen nog niet waar .

      Met vriendelijke groet Kenneth John

      • WilliamV schreef:

       Hallo Kenneth John,
       Fanatiek verzamelaar van een bepaalde tekenaar … ik ken dat … ik heb dat met onze Belgische Jan Bosschaert. Waarvan ik 1 van mijn eerste 3D prenten van Annemieke en Rozemieke naar BobF doorstuurde. Hij “erotiseert” stripfiguren ‘naast andere werken) en ik heb dus een werk van hem in 3D nagebouwd.
       Wat je zegt , 125gulden in de jaren 80 … Dat is een goede investering geweest en kan nu hedendaags een aardige duit opleveren 🙂
       Nu wat 3D betreft … het meeste tijd kruipt in de render zelf. Maar dat is werk voor de PC, daar hoef ik dus niet bij te blijven 🙂 Dus kies gerust maar een prent en zeg maar wie je in de ‘hoofdrol’ wil … Wiske, de miekes …. .
       Poserpro12 is al een oudere versie maar ik ben er heel vertrouwd mee en het doet wat ik ervan verlang… de nieuwste versie is poser 11. je vind dit alles terug op de site van Smithmicro, de ontwerpers. op DAZ3D vind je de gratis versie maar die workflow en layout ligt me totaal niet.
       Misschien kan Bob een link of iets dergelijks voorzien om die prent van pichard door te sturen…
       het lijkt me alvast een leuke uitdaging 🙂

       • Bob F schreef:

        >Misschien kan Bob een link of iets dergelijks voorzien om die prent van pichard door te sturen…

        Helaas, via de site gaat dat niet. Er worden hier bewust zo goed als geen gebruikergegevens bijgehouden dus die kunnen elkaar niet direct benaderen. Daar komt nog bij dat als een bezoeker niet is geregisteerd, of niet inlogt, ze worden gezien als “anoniem” (ook al vul je een naam in).

        Als het niet uitmaakt dat het ook door anderen gezien mag worden kun je een plaatje uploaden naar b.v. http://freeimagehosting.net/ of https://postimages.org/ of iets soortgelijks.

        Een ander manier is dat ik zorg dat jullie elkaars emailadressen krijgen maar alleen als beiden het daar mee eens zijn. Dat kan door mij een bericht te sturen via de “About” pagina, waar onderin een link staat naar het contactformulier.

        • WilliamV schreef:

         Een ander manier is dat ik zorg dat jullie elkaars emailadressen krijgen maar alleen als beiden het daar mee eens zijn. Dat kan door mij een bericht te sturen via de “About” pagina, waar onderin een link staat naar het contactformulier.

         Wat mij betreft kan dit zeker en mag Kenneth John mijn mailadres via jou bekomen

 3. savio schreef:

  Zelf ben ik geen fan van BDSM en mijn voorkeur gaat ook meer uit naar o.a. Yoko Tsuno of Rubine.

  • Bob F schreef:

   Yoko Tsuno is altijd wel leuk om te doen. Het is voor mij alleen best veel werk want die is niet zo eenvoudig te tekenen als dat het lijkt. Rubine heb ik pas één keer gedaan. Weet niet of ik daar nog wat vaker mee ga doen.

   • savio schreef:

    Dat begrijp ik. Ik had het ook over persoonlijke voorkeuren. Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen wat je hiermee gaat doen. Franka of Roodhaar blijven ook altijd wel leuk, evenals juffrouw Jannie (Guust Flater). Zoals ik al eerder aangaf, het gaat bij mij om het totaal plaatje. Het moet wel in verhouding staan en dat doen William en jij best goed.

    • Bob F schreef:

     Roodhaar draagt al bijna niets aan kleding dus een naaktversie zou niet eens opvallen. Daarnaast zijn de “schilderijen” van Don Lauwrence niet zo eenvoudig te maken. Misschien dat ik eens een keer wat eenvoudigs met haar probeer, omdat het kan.
     Van Franka en Jannie zal nog wel wat komen. Heb er zelfs nog wat van liggen.

 4. jkooistra schreef:

  Suske heeft vast ook wel een paal waar Wiske uren op mag hoppen. 🙂
  Mooi werk William!

  • WilliamV schreef:

   Dank je Jkooistra 😀 Wiske kan inderdaad uren hoppen … maar of Sus dat volhoudt ??? vandaar de onvermoeibare bal 😀 😀 😀

   Bedankt ook Bob voor het plaatsen van de Cover !!!! En het volledig plaatje van die ‘preview’ mag zeker geplaatst worden hoor 😀

   En ook iedereen voor de fijne commentaren 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *