Spelletjes met de Miekes

Spelletjes en Grapjes met De Miekes.
Dat is de naam van het boekje. Gezien de titel zal het vast leuk zijn voor de wat jongere lezers maar de ouderen zien hier wellicht liever een net wat rijpere tweeling die aan het touwtjespringen is in een ietwat meer zomerse kledij en de ‘grapjes’ hoeven nu ook niet perse. Het is dan een beetje als met voetbal. De een trekt er op uit om het te beoefenen, de ander houdt het liever bij kijken.

Jommeke - Spelletjes en Grappen met de Miekes (fragment 1)

Jommeke – Spelletjes en Grappen met de Miekes (fragment 1)

Een passende titel voor een ander publiek zou kunnen zijn: Spelletjes als Delletjes met de Miekes.
Een paar kortere truitjes en rokjes geven wat meer bewegingsvrijheid en dat deze maar net volstaan om een en ander te verhullen maakt het alleen maar prettiger voor het oog. Als de Miekes aanvangen met touwtjespringen om te zien wie het het langste vol kan houden is het de beurt aan de kijker.

Rozemieke begint fanatiek en het duurt niet lang voordat het eerste roze knopje van onder haar truitje gekropen komt waarna de tweede al snel volgt. Even later moeten ook de rondingen van Annemieke er aan geloven en lukt het het truitje niet meer haar tepels in bedwang te houden zodat ook die tevoorschijn komen. Steeds verder kruipen de truitjes omhoog en de meisjes krijgen in de gaten dat deze te kort blijken te zijn om mee te gaan springen maar hoewel ze elkaars ontblote borsten ritmies op en neer zien bewegen gaan ze toch door want ze willen allebei winnen.

Jommeke -(parodie)- Spelletjes als Delletjes met de Miekes_S

Jommeke -(parodie)- Spelletjes als Delletjes met de Miekes_S

Het tempo gaat omhoog en de spanning zorgt voor een kwartetje stevige tepels die met de rondingen in de maat op en neer deinen. Als een briesje er voor zorgt dat de rokjes de lucht in worden getild wordt het duidelijk dat de meisjes een slipje overbodig vonden. Ze kijken naar elkaars bijna naakte lichamen met de priemende tepeltjes en samen met de snelle bewegingen van de billen zorgt dat voor een erotische spanning en maken de wedstrijd steeds minder belangrijk. Zwetend en hijgend schudden ze hun meest intieme delen op en neer en gaan op weg naar een heel andere finish. En dan is het zover. Al springend en kreunend zien ze elkaar tot een hoogtepunt komen en beleven samen het geweldige orgasme.

Wat ik al zei, net voetbal, dat touwtjespringen. Soms kijk je gewoon liever en als het aan mij ligt dan niet naar die rollende bal maar liever naar een paar halfnaakte springende meisjes die er lol in hebben om samen klaar te komen.

(drawing by I.A. 2014)

Vandaag 1 keer bekeken (2.841 totaal)
Deel dit / Share this
1
2

3 reacties

  1. Wolfje459 schreef:

    De Miekes zijn heel close hé echt 2 sletten zusjes

  2. WilliamV schreef:

    Dat touwtjespringen werd al héél vlug zusjebespringen” 😀 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *