Fanny en de yogakaars

Een plaatje uit ‘tegen de sterren op’ van de Kiekeboes uit 1979.

Fanny doet er aan yoga en om de nodige bewegingsvrijheid te krijgen is het handig als er niet al te veel kleren in de weg zitten. Voor wat dat betreft zit het bij haar doorgaans wel goed want ze houdt wel van wat luchtigs.

Kiekeboe - Tegen de sterren op

Kiekeboe – Tegen de sterren op

Een bikini leek haar erg geschikt voor deze activiteit en het is dus dat waar ze voor gekozen heeft. De bezigheden zijn om de geest te verlichten en het zal daarom zijn dat ze de kaars laat branden.

De volgende dag gaat ze verder met de oefeningen maar zelfs de bikini was er teveel aan dus die blijft dit keer achterwege. Marcel maakt zich druk om de kaars die midden op de vloer staat en vindt dat ze die wel weg kan stoppen.

Kiekeboe -(parodie)- De yogakaars

Kiekeboe -(parodie)- De yogakaars

Hoewel hij wel wat gewend is keek hij toch verrast toen de naakte Fanny haar lenige standje aannam waarop hij de kaars tussen haar wijdgespreide benen zag verdwijnen.

(drawing by I.A. 2016)

Vandaag 1 keer bekeken (3.892 totaal)
Deel dit / Share this
1
6

7 reacties

 1. Wolfje459 schreef:

  Ik ben benieuwd of Fanny die kaars kan uitdoen met het sap uit haar poesje

 2. WilliamV schreef:

  Ach fanny is toch altijd zodanig kletsnat dat het vlammetje al gedoofd zou zijn vooraleer ze het ook maar zou voelen 😀 ;D ;D

  • Bob F schreef:

   Als ze dan maar niet te licht ontvlambaar is…

   • jkooistra schreef:

    Desalnietemin, en net gedoofde kaars heeft nog best wel veel heet kaarsvet. Lijkt me niet echt prettig, aan de andere kant. Sommige mensen vinden dat wel weer fijn.

    • Bob F schreef:

     Kaarsvet op tepels kan ik me nog iets bij voorstellen, maar zo laag lijkt me helemaal niets. Maar inderdaad, ook dat is een hobby voor sommige mensen.

     Een fetish als die past overigens niet zo bij Fanny. Zoiets zou je eerder verwachten bij b.v. Jannie (van Guust). Of bij Sidonia, maar dat zal waarschijnlijk komen door haar optreden in “De Glunderende Gluurder / De Kale Keizerin”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *