Straf na stout

Het zal geen verrassing zijn dat Wiske ook dit jaar weer eens niet al te braaf is geweest. Sinterklaas had haar er maar al te graag flink met de roe van langs gegeven maar daar heeft hij de tijd niet voor. Vandaar dat hij Suske gevraagd heeft die taak van hem over te nemen.

Wanneer Wiske een bad wil nemen en de kleren heeft uitgetrokken komt Suske tevoorschijn. Voorzichtig nadert hij de naakte Wiske van achter en maakt haar onverwachts vast aan de buis van het douchegordijn. Hij vertelt dat de Sint vindt dat ze weer veel te stout is geweest en de opdracht heeft gekregen om haar te straffen.

Wiske verwacht in de badkamer billenkoek te gaan krijgen tot ze hoort dat Suske geen roe heeft. Dat stelt haar toch een beetje gerust, al heeft ze nog geen idee wat Suske dan wel zal gaan doen. Het antwoord komt wanneer ze voelt dat er iets tussen haar benen wordt gestopt dat na een klikje gaat brommen.

Suske en Wiske -(parodie)- Straf na stout_S

Suske en Wiske -(parodie)- Straf na stout_S

De bescheiden vibrator die Suske tegen haar lipjes drukt trilt razendsnel. Zachtjes glijdt het speelgoed heen en weer over het kutje waardoor ze gestaag opgewonden raakt. Suske houdt de trilstaaf stevig op haar klitje en maakt de hijgende Wiske flink nat. Door de boeien heeft ze geen andere keus dan zich te laten verwennen maar heeft nog geen reden tot klagen. Ze wordt nu eenmaal graag bevredigd en geniet met veel gekreun van het elektrische speelgoed dat haar naar een orgasme gaat brengen. Happend naar adem komt het tot een climax wanneer Suske haar klaar laat komen.

Het is echter nog maar een opwarmertje want het is nog niet gedaan. Een enorm apparaat schuift tussen haar strakke lipjes door naar binnen dat hevig begint te trillen. Suske weet dat de vastgebonden Wiske niets kan doen tegen de gigantische paal die hij steeds verder in het kutje stopt. Wiske schrikt wanneer de vibrator naar de hoogste stand gaat die haar hele lijf doen beven. Hulpeloos moet ze de intense trillingen van het speeltuig ondergaan en gilt het uit van pure opwinding.

Kronkelend hangt ze aan de gordijnrails waar ze met veel gehijg en luide kreunen steeds weer klaarkomt. Met een harde lul kijkt de blote Suske naar het zwetende meisje dat het ene naar het andere orgasme krijgt en besluit om haar zelf ook maar eens te nemen. Hij grijpt de blote billen, stopt zijn stijve pik in haar natte kutje en begint de uitgeputte Wiske stevig te neuken. Haar gezwollen hete klitje is overgevoelig waardoor ze al snel wordt klaargeneukt en volgespoten.

Of de uitbundige seks Wiske minder stout zal maken valt nog te bezien, al weten we eigenlijk het antwoord al wel…

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 3 keer bekeken (5.991 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

5 reacties

 1. Airgyronef schreef:

  Minder stout?
  Als ze maar schoon is.
  Mijn eerste comment. Met een knipoog.

 2. jkooistra schreef:

  Ik weet niet echt of dat nou een straf is voor Wiske. XD

 3. linkypinky schreef:

  Volgende keer veel meer foto’s is beter knipoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *