Sinterklaas in stereo

Je kent ze wel, die prenten waar meestal “om te kleuren” bij staat.

Er zijn er genoeg die als thema “Sinterklaas” hebben maar de lieve goede Sint is ze eigenlijk wel spuugzat. Ieder jaar weer duizenden van die dingen die hij moet bekijken, de ene nog gekleurder dan de ander.

Suske en Wiske - Sinterklaas kleurplaat (fragment 1)

Suske en Wiske – Sinterklaas kleurplaat (fragment 1)

Dit jaar moet het anders. Eens geen “om te kleuren” maar “uit de kleren”. Voor de brave kindertjes was er eerst Suske nog bij maar die is nu verdwenen. Om de stoute papa’s tevreden te stellen heeft hij genoeg aan zijn lievelingsrakkertje Wiske als proefkonijntje.

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske knipoog Sint 2023

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske knipoog Sint 2023

Nadat Suske met een handvol speelgoed de laan uitgestuurd was haalt hij Wiske over om nog even te blijven. Het presentje wat hij voor haar heeft uitgekozen is nogal speciaal en de goedgeiligman wil weten of het wel zal passen. Nieuwsgierig als altijd besluit Wiske alleen met de Sint achter te blijven. Tot haar verbazing hoort ze dat ze zich wel moet uitkleden alvorens op zijn schoot te gaan zitten en het cadeautje in ontvangst te nemen. Nog voor hij was uitgesproken heeft Wiske haar jurk al losgemaakt die langzaam van de blote borsten glijdt en op de grond valt. Benieuwd naar wat er gaat gebeuren springt ze gewillig op de schoot van de Sint.

Suske en Wiske -(parodie)- Sinterklaas in stereo (1)

Suske en Wiske -(parodie)- Sinterklaas in stereo (1)

Onmiddelijk voelt ze zijn handen over haar hete lijfje gaan die ondeugend met de tietjes spelen en zachtjes aan de tepeltje trekken. Wiske schrikt een beetje maar vindt het wel prettig om haar knoppen lekker hard te laten maken. Ze geniet met gesloten ogen en ziet niet de dubbele dildo die hij grijnzend tussen haar dijen laat glijden. Ze kirt luid wanneer ze iets tegen haar klitje voelt drukken en tussen de lipjes verdwijnt. De verrassing was groot toen ze het tweede deel van de dildo tegen haar kontgaatje voelde waar het langzaam naar binnen ging.

Geilend op haar rechtopstaande stijve tepels begint de Sint het speelgoed voorzichtig heen en weer te bewegen. Opgewonden gaat Wiske comfortabel liggen met haar kontje wat omhoog zodat de geilige Sint de beide gaatjes onbelemmerd kan gaan verwennen.

Suske en Wiske -(parodie)- Sinterklaas in stereo (2)

Suske en Wiske -(parodie)- Sinterklaas in stereo (2)

Dat is ook precies wat hij gaat doen en laat de dildo steeds wat dieper en sneller haar lichaam in en uit gaan. Wiske vindt het heerlijk en ligt met wijde benen omhoog te genieten van de glijdende palen in haar gaatjes. Sinterklaas vindt het geweldig om de hitsige Wiske zo te neuken en wil haar klaar zien komen. Hij krijgt waar voor zijn geld want het duurt niet lang totdat ze zuchtend en kreunend op zijn schoot ligt te wiegen. Schuddend met de heupen roept ze hijgend “dank u Sinterklaasje” terwijl ze naar een hoogtepunt gebracht wordt door de Sint die net zo geniet van het intense orgasme.

Ze is maar wat blij met het dubbele presentje dat de Sint voor haar had en niet minder met de demonstratie die er bij hoorde. En ook Sinterklaas is tevreden. Een prent die laat zien hoe een wijdbeense Wiske met een dubbele dildo geneukt wordt is een prima alternatief voor een saaie kleurplaat.

(drawing by William V, 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (2.343 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

6 reacties

 1. Airgyronef schreef:

  Ik zie de maan al door de boom schijnen.
  Makkers staakt nimmer uw wild geraas.
  En veel pepernoten.

 2. William V schreef:

  En wat voor een boom dan nog .. één met 2 takken … en Wiske’s volle maan 😀

  Bedankt voor de post Bob 🙂

 3. jkooistra schreef:

  Mooi plaat William!
  En ja, Sint weet wel wat Wiske wil. 🙂

  • William V schreef:

   Dankjewel JKooistra 🙂 En ja, de Sint komt bij Wiske al een paar jaartjes over de vloer … (niet alleen over de vloer trouwens 😀 ) hij kent haar ondertussen wel van binnen en van buiten , door en door 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *