Kerstdiner met Juffrouw Jannie

Net als een jaar eerder is Guust uitgenodigd om bij Jannie het kerstdiner op te gaan doen.

Guust (Gaston) - Juffrouw Jannie serveert

Guust (Gaston) – Juffrouw Jannie serveert

Het idee om zelf niet te hoeven koken beviel hem wel dus ging het er van komen. Ze had haar best gedaan om het eten zo lekker mogelijk te maken en dacht dat het wel gelukt was. Nu is Guust iemand die van simpel houdt en speciaal voor hem heeft ze ook de kerstboom zo gemaakt. Geen onnodige versieringen, gewoon een boom voor de sfeer. Datzelfde geldt ook voor de maaltijd die ze op zal gaan dienen.

Terwijl ze nog even staat te rommelen in de keuken zit Guust ongeduldig te wachten op wat er gaat komen. Eindelijk is het dan zo ver en hij ziet onmiddelijk dat ze zijn verzoek om zo min mogelijk versieringen te gebruiken niet in de wind heeft geslagen.

Ze vond het blijkbaar niet voldoende om dat enkel voor de woonkamer te laten gelden want ze heeft ook zichzelf ontdaan van alle overbodige accessoires.

Guust (Gaston) -(parodie)- Kerstdiner met Juffrouw Jannie_S

Guust (Gaston) -(parodie)- Kerstdiner met Juffrouw Jannie_S

Op een paar naaldhakken na draagt ze helemaal niets en komt volledig in haar blootje het diner opdienen. Guust kan zijn ogen niet geloven wanneer ze voorover bukt en met de hangende borsten voor zijn neus zijn bord vol staat te scheppen. Een etentje met Jannie valt niet mee als ze poedelnaakt aan tafel zit maar hij weet het vol te houden.

Eenmaal uitgegeten vraagt Jannie of hij al zin heeft in het dessert maar Guust laat weten dat hij eigenlijk vol zit. Dan staat Jannie op en schuift de borden aan de kant waarop ze glimlachend zegt nog wel wat naar binnen te willen krijgen. Ze gaat achterover op tafel liggen en vraagt hem met wijd geopende benen het nagerecht toch maar te gaan nemen.

Daar kan Guust weinig tegen inbrengen en met zijn knedende handen op haar tieten gaat hij langzaam naar binnen. Ze heeft er lang op moeten wachten en geil als boter laat ze zich hijgend in haar hete kutje neuken. Ongegeneerd geniet ze van de uitgebreide beurt die ze krijgt en ligt te kreunen van plezier. Uiteindelijk wordt ze naar een hevig orgasme geneukt en vindt het heerlijk om Guust in haar klaar te voelen komen.

Nu maar hopen dat ze niet weer een jaar moet wachten tot ze Guust over haar heen krijgt.

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 3 keer bekeken (2.072 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

4 reacties

 1. William V schreef:

  Die mag bij mij ook komen opdienen 😀 😀

 2. savio schreef:

  Ik zou daar ook absoluut geen problemen mee hebben.Hopelijk weet Jannie hem ook op het werk te verleiden voor dit soort acties 😀

 3. Airgyronef schreef:

  Ik lust nog wel wat flamoes als toetje.
  Rupsje nooit genoeg hè
  Bedankt voor deze verwarmende kerstgedachte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *