Pippi glundert in je kerstdromen

Kerstmis in Zweden wordt net als hier vaak gevierd met een versierde boom. De traditie daar is om alles wat er in hangt er met het driekoningenfeest weer uit te halen. In het prentenboek van Pippi Langstrumpf “Pippi plündert den weihnachtsbaum” (Pippi plundert de kerstboom) is er alles over te lezen.

Pippi Langkous - Pippi plundert de kerstboom (fragment 1)

Pippi Langkous – Pippi plundert de kerstboom (fragment 1)

Maar wat zou ze dit jaar doen met de kerstdagen?

Zeker niet binnen blijven zitten want het heeft gesneeuwd en ze kan wel tegen wat kou. Een mooie gelegenheid om ook gelijk de grote kerstboom die buiten staat vol te hangen met vanalles en nog wat. Mensen komen langs in warme kleren maar Pippi heeft alleen een jas aangetrokken en een sjaal omgedaan. Ze loopt nog steeds rond in een kort broekje en lange kousen.

Annika en Tommy zien haar druk in de weer zijn en gaan een kijkje nemen. Zelf zijn ze gekleed in dikke winterjassen en vragen Pippi of ze het niet koud heeft zo in de sneeuw. Die moet daar wel een beetje om lachen want ze vindt het eigenlijk best wel warm in haar jas. De anderen kunnen maar moeilijk geloven dat ze niet eens een trui heeft aangetrokken dus dat zal ze dan toch wel even moeten bewijzen. Na het losmaken van wat knopen blijkt ze zowaar gelijk te hebben maar dat is nog niet alles.

Pippi Langkous -(parodie)- Glunderen in kerstdroom

Pippi Langkous -(parodie)- Glunderen in kerstdroom

Ze maakt de gehele jas los en overrompelt de twee totaal met wat ze laat zien wanneer die volledig wordt geopend. Dat ze geen trui aan heeft is tot daar aan toe maar ze draagt er ook niets voor in de plaats dus zijn het de blote borsten die tevoorschijn komen.

Overdonderd door het halfnaakte lichaam staren Tommy en Annika naar de knopjes op de tieten die beginnen te reageren op de lage temperatuur. Pippi bemerkt de nieuwsgierigheid en neemt de groeiende tepels tussen haar vingers. Draaiend en trekkend warmt ze de roze pretspeentjes op en speelt voor Annika en Tommy met de harde tepels tot ze volledig stijf zijn geworden.

Een onverwacht maar spannend momentje in de sneeuw om bij weg te dromen en dat wellicht op een kerstkaartje had kunnen staan…

(drawing by William V, 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (1.161 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

7 reacties

 1. savio schreef:

  Mocht ik hierover gaan dromen, dan was Pippi ook echt naakt geweest en niet halfnaakt.

 2. Airgyronef schreef:

  Ik heb van een glunderende gluurbuur vernomen dat: Pippi zich bij betere weersomstandigheden veel vrijer voelt en vele dagelijkse activiteiten in haar adamskostuum uitvoert. Ik zal vragen of hij stiekem eens een fotootje kan maken.
  P.s. dit zou in het echte leven uiteraard niet mogen!

 3. jkooistra schreef:

  Mooie plaat William!
  Iedereen fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *