Kreunen met kerst

Een kerstochtend die de olijke vrienden waarschijnlijk niet zo snel gaan vergeten.

Het was Annemieke die het idee had om een gezamelijk kerstontbijt bij Jommeke te organiseren. Al het nodige heeft ze in huis gehaald en terwijl de rest gezellig in de woonkamer zit is ze in de keuken bezig met de voorbereidingen. Jommeke zit nog steeds in zijn ochtendjas omdat hij wat te laat was opgestaan maar heeft wel trek. Een beetje ongeduldig gaat hij naar de keuken om te kijken hoe het er mee staat.

Annemieke blijkt nog genoeg te doen te hebben dus vraagt hij of ze misschien wat hulp kan gebruiken. Op dat moment bukt ze net over de tafel en ziet Jommeke een paar billen onder het omhooggeschoven rokje vandaan komen. Annemieke draait zich om en het is haar al gelijk duidelijk dat hij in de gaten heeft dat ze geen slipje draagt.

Een beetje beschaamd staat Jommeke met een rood hoofd tegenover Annemieke die naar de ontstane bobbel staat te kijken. Ze schijnt het echter wel interessant te vinden en trekt met een glimlach zijn jas los om zich door de opgewonden paal te laten begroeten. Onmiddelijk pakt ze die beet en voelt de pik in haar hand gaan groeien. Zachtjes beweegt ze heen en weer en hoewel het voor Jommeke wat onwennig is vindt hij het wel lekker om zijn paal door haar stijf te laten maken.

Jommeke -(parodie)- Kreunen met kerst_S

Jommeke -(parodie)- Kreunen met kerst_S

Plots trekt ze haar topje uit en bukt net als eerder weer met omhooggeschoven rokje over de tafel. Wat ze verlangt is overduidelijk en na zijn jas te hebben laten vallen neemt Jommeke het rokje weg om zijn harde lul in haar vochtige spleet te laten verdwijnen. Een kort gilletje klinkt wanneer de pik naar binnen glijdt waarmee ze geneukt zal gaan worden.

De hijgende geluiden blijven in de naastgelegen kamer niet onopgemerkt. Rozemieke en Filiberke besluiten om toch eens te gaan kijken wat er aan de hand is. Het was een vreemde gewaarwording om hun twee blote vrienden ongeneerd seks te zien hebben op tafel. Jommeke laat zich niet stoppen en gaat onverstoord door met Rozemieke’s tweelingzusje in haar kutje te neuken. Met de blote tieten op tafel ligt ze hijgend te genieten van de beurt die ze krijgt. Kreunend van plezier laat ze zich door Jommeke naar een orgasme neuken die met veel gespuit in haar klaar staat te komen.

Ondanks dat het geen kerstontbijt is heeft Jommeke toch wat klaargemaakt in de keuken.

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (3.612 totaal)
Deel dit / Share this
0
8

4 reacties

 1. Airgyronef schreef:

  Vrouwen en voeding.
  Daar lusten wij allemaal wel pap van.
  Ik hoop ook vlug een vinger in de pap te krijgen.
  Goed roeren en opdienen op de ideale temperatuur.
  Maar praatjes vullen geen gaatjes, plaatjes wel.
  De kerstboom staat al wat rechter op in ieder geval.
  Dank

 2. jkooistra schreef:

  Mooie plaat Bob!
  Rozemieke en Filiberke zouden gewoon moeten mee doen 🙂
  Iedereen fijne feestdagen!

 3. William V schreef:

  leuke plaat Bob !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *