Amoras Tours

Een extra bijlage die in juli 1995 bij een Suske en Wiske weekblad werd gevoegd.

Suske en Wiske - Vakantiepret op Amoras (fragment 1)

Suske en Wiske – Vakantiepret op Amoras (fragment 1)

Een folder met informatie over de bezienswaardigheden en waarom je met “Air Gyronef” op vakantie naar Amoras zou moeten gaan, het gezelligste onbewoonde eiland ter wereld. Bij deze vakantiepret op Amoras krijgt je zelfs een gratis postkaart!

Suske en Wiske - Vakantiepret op Amoras (fragment 2)

Suske en Wiske – Vakantiepret op Amoras (fragment 2)

Er zijn nog meer redenen waarom je er naar toe zou kunnen gaan maar daar is in deze brochure niets over te vinden. Suske en Wiske kennen een andere organisatie die ook reizen naar datzelfde eiland verzorgen. In een speciale editie van het Suske en Wiske seksblad staat een aankondiging waar je geen gratis kaartje krijgt maar de condooms wel zijn inbegrepen!

Suske en Wiske -(parodie)- Rikki en Wiske - Amoras seksstrand

Suske en Wiske -(parodie)- Rikki en Wiske – Amoras seksstrand

De bengels hebben er al meermaals gebruik van gemaakt en kunnen vakantieseks op Amoras van harte aanraden. Het is niet voor niets het geilste opwindende eiland ter wereld. Iedereen is bloot dus altijd pret! Je kan een verlaten stukje eiland kiezen waar je elkaar ongestoord kan verwennen maar er is ook een groot strand waar iedereen ongeneerd zijn gang kan gaan.

Suske en Wiske -(parodie)- Vakantieseks op Amoras_S

Suske en Wiske -(parodie)- Vakantieseks op Amoras_S

Hoewel ze zich in het begin nog wat inhielden zijn Suske en Wiske tegenwoordig gewoon tussen de andere bezoekers te vinden. Iedereen was er tenslotte net zo naakt als dat ze zelf waren en dan went het snel.

De meesten vinden het gewoon prettig om helemaal bloot in de zon te gaan liggen maar sommigen gaan net wat verder. Dat is waarom ons tweetal juist naar hier is afgereisd en laten het dan ook niet na om elkaar te betasten. Een beetje vreemd vonden ze het wel om door een aantal mensen bekeken te worden terwijl ze elkaar met de handen verwende.

Niet enkel Suske’s stijve lul maar ook de aandacht van meer toeristen werd getrokken die nieuwsgierig meekeken hoe Wiske de benen uiteen legde en een korte kreun liet horen toen ze de opgewonden pik in haar lijf kreeg geschoven. Stotend met zijn harde paal ging Suske diep het natte kutje in en begon de geile Wiske zonder gêne een beurt te geven.

Goed voorbeeld doet volgen en al snel waren ze niet meer de enigen die de vakantieseks in praktijk brachten. Opgewonden door de hete seks die Suske en Wiske met elkaar bedreven waagden ook anderen zich aan een pleziertje met een ander of zichzelf.

Het eens zo stille strand veranderde geleidelijk aan in een erotische mix van gehijg en gekreun waarna met de nodige gilletjes de hoogtepunten gevierd werden. Het beloofde weer een geslaagde en zeer feestelijke vakantie met onvergetelijke orgasme’s te worden.

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 7 keer bekeken (2.884 totaal)
Deel dit / Share this
0
7

7 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Valt me nog mee dat er niet nog meer van Wiske’s gaatjes gevuld werden 🙂

 2. William V schreef:

  heel mooie herwerking bob ! Al doet de originele tweekleurendruk veel ouder dan 1995 vermoeden, maar dat zal waarschijnlijk bewust zo gedaan zijn om aan te sluiten bij het stripalbum dat in ’67 verscheen.

  Dat er heel wat gestoeid werd op het eiland is niet verwonderlijk. Het eiland heeft zijn naam niet gestolen … het eiland van de liefde : AMORas

 3. Dr. Krimson schreef:

  Waar kunnen we een reis boeken naar dit strand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *