Jommeke – De travestiet van Drakenburg

Al sinds een hele tijd vertrok Jommeke ‘s avonds stiekem naar het Kasteel van Drakenburg. De oude barones aldaar zou belaagd worden door een vampier die zijn bloeddorst alleen maar wilde bedwingen als hij er juwelen voor in de plaats zou krijgen. De schandere Jommeke wist al snel uit te vissen dat het de schalkse Anatool was en bedacht een kinky plannetje om de zogenaamde vampier te verschalken.

Jommeke - De vampier van Drakenburg (fragment 1)

Jommeke – De vampier van Drakenburg (fragment 1)

Verkleed als een wulps baronesje wachtte hij tot Anatool verscheen in zijn rol van vampier. Eenmaal daar aangekomen ging die onmiddelijk achter de onherkenbare Jommeke staan en eiste juwelen. Natuurlijk gaf ons baronesje niet toe en zei dan liever gebeten te worden.

Om niet uit zijn rol te vallen kon Anatool niet anders dan blufpoker spelen en nam de barones bij de schouders. Hij opende zijn mond om zijn scherpe plastieken neptanden in Jommeke’s hals te zetten maar werd door hem onmiddelijk in zijn kruis gegrepen. Op datzelfde moment begeleide Jommeke de hand van Anatool naar het deel van zijn lichaam waar het bloed werk ging verzetten.

Jommeke -(parodie)- De travestiet van Drakenburg

Jommeke -(parodie)- De travestiet van Drakenburg

Hoewel Anatool compleet van streek was vond hij het ook wel opwindend dat het baronesje zijn ballen vast had en hem knedend stijf ging maken. Plots liet de barones de jurk vallen en de blik van Anatool dwaalde meteen af naar het blote onderlijf. Hij was totaal verbijsterd toen hij de harde piemel zag die prominent tevoorschijn was komen.

Hij voelde een hand in zijn broek glijden en vol schaamte, maar tegelijk ook nieuwsgierig, pakte Anatool de stijve pik van de barones beet. Langzaam bewogen ze de handen heen en weer om elkaar op te winden en trokken elkaar af tot ze beiden heerlijk waren klaargekomen.

Met een bloedrode kop van schaamte door het perverse spelletje vluchtte Anatool onmiddelijk weg door het raam maar was evenzeer opgetogen dat hij deze nieuwe kant van zichzelf had ontdekt. Hij hoopte niet herkend te zijn door de eigenaardige barones maar helaas voor hem had hij met een pienter Jommeke te maken en dat had de wat minder snuggere Anatool natuurlijk niet door…

Jommeke was zelf ook zeer verbaasd dat hij het eigenlijk wel fijn vond om door zo’n stoute boeman afgetrokken te worden. Nu maar hopen dat Anatool niet in de gaten had met wie hij te doen had want het was tenslotte best een ongewone belevenis van Jommeke. Het spelletje van de twee verklede mannen die elkaar op Halloweenavond bevredigden kon beter een geheimenis blijven.

Al zijn de juwelen van de echte barones gered, het is nog niet van “eind goed al goed” want het avontuur heeft nog een staartje.

Jommeke wist niet dat zijn trouwe kornuiten hem die avond gevolgd waren omdat ze benieuwd waren naar wat hij daar steeds ging doen. Ze waren het Kasteel van Drakenburg binnengedrongen en gluurden vanachter het gordijn stiekem naar de mannen die voortreffelijk in hun rol bleven zonder door de mand te vallen.

Annemieke keek raar op toen ze Jommeke als travestiet in lingerie zag en schrok van zijn keiharde lul door de aanrakingen van Anatool. Rozemieke daarintegen vond het best wel amusant en geil om de twee mannen elkaar te zien verwennen. En Filiberke ? Die vond het best wel een lekker schouwspel en wenste stiekem dat hij in de plaats van Anatool was, of wellicht in de plaats van Jommeke.

(drawing by William V, 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (1.511 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

1 reactie

  1. William V schreef:

    Dankjewel voor het posten Bob ! Anatool had veel over voor die beurt !! Vliegend dit gure stormweer trotseren is niet niks 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *