Wiske en Sidonia op valentijnsdag 2023

In het jaar 496 werd 14 februari door Paus Gelasius de 1ste uitgeroepen tot de dag van de Heilige Valentijn. Het was bedoeld als een dag om aandacht aan geliefden te geven door presentjes te sturen al is dat begrip met de tijd wel wat verruimd.

St Valentine 1

St Valentine 1

Heden ten dage zijn het vooral de meiden die zich er mee bezig houden want van de verstuurde kaartjes is verreweg het merendeel vrouwelijk. Niet zo gek dus dat Sidonia en Wiske daar beiden aan mee doen, al is het in dit geval niet helemaal goed verlopen.

Het was overduidelijk dat het door Suske ontvangen kaartje niet voor hem bedoeld was. De erotische foto op de voorkant was namelijk van tante die naast een geopend bloesje helemaal niets van kleren aan had. Wiske bevestigt dat dit inderdaad niet was wat ze voor hem had gemaakt. Ze gaan er gemakshalve van uit dat het eigenlijk naar Lambik had gemoeten omdat hij waarschijnlijk de enige is aan wie Sidonia zich vrijwillig zo bloot zou tonen.

Suske en Wiske -(parodie)- Sidonia valentijn 2023_S

Suske en Wiske -(parodie)- Sidonia valentijn 2023_S

Wiske vraagt zich nu wel af waar haar valentijnskaart dan is gebleven. Degene die het gaat ontvangen zal ongetwijfeld opkijken van de pikante verrassing die hij of zij ongevraagd voorgeschoteld krijgt. Ze vond een gewoon prentje namelijk nogal saai en op het hare mocht het er dit jaar wel wat spannender aan toe gaan. Een gewone foto waarop ze in puur natuur is te aanschouwen zou te simpel zijn maar met het juiste attribuut kan ze er wel wat interessants van maken.

Na een grote elektrische dildo te hebben geïnstalleerd voorziet ze het genotsgerei van het nodige glijmiddel en trekt de kleren uit om er naakt op plaats te nemen. Voorzichtig schuift ze haar spleetje om de gesmeerde paal en laat zich op het speeltuig zakken dat ze met een lange zucht het lichaam in voelt komen. Wippend op de plastic pik draait ze aan een knopje waardoor de dildo gaat trillen. Met het speelgoed zo diep in haar kutje zijn de vinnige vibraties straf en stevig waardoor ze al snel geil is.

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske valentijn 2023_S

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske valentijn 2023_S

De geneugte van elektrische seks verveelt haar nooit en blijft de kunstlul hijgend neuken tot ze bijna voldaan is. Kreunend wipt ze op en neer om een immens orgasme te ontketenen wat ze vast kan leggen voor op haar valentijnskaartje. De leuke blootfoto die de neukende Wiske zwetend van zichzelf nam toen ze hevig klaar zat te komen is iets wat Suske nu dus moet missen.

Lambik daarintegen…

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (4.503 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

2 reacties

  1. Franke schreef:

    WOWWW…. top getekend!

  2. William V schreef:

    Super goed gevonden Bob ! knap gedaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *