De Miekes – Herhinnering valentijn 2023

Ze zijn er niet gerust op. Hoewel het een anonieme aanbidder was die gister bloemen stuurde dachten Annemieke en Rozemieke toch wel te weten van wie die kwamen. Om zeker te zijn dat hun eigen gestuurde kaartje naar dezelfde persoon is gegaan willen ze een afspraakje maken.

Miekes - (parodie)- Annemieke en Rozemieke valentijn 3D 2023 (2)

Miekes – (parodie)- Annemieke en Rozemieke valentijn 3D 2023 (2)

Ze laten er geen gras over groeien want met de foto die ze bij het briefje voegde laat de tweeling zien voor alles in te zijn. Nu maar hopen dat ook hij zin heeft in een dubbel verzetje met de Miekes, al zou het wel heel raar zijn als hij dat niet heeft.

William V, 2023

Vandaag 1 keer bekeken (1.403 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *