De Miekes – Bloemen voor valentijn 2023

Dat ze op valentijnsdag wat toegestuurd zouden krijgen was te verwachten maar dit jaar geen brieven voor de Miekes. Een passende bloem voor ieder want het is een anemoon voor Annemieke en een roos voor Rozemieke.

Met een anonieme afzender weet je het niet zeker maar ze hebben toch wel een idee van wie deze afkomstig kunnen zijn. Indien ze gelijk hebben zouden ze de aanbidder een toepasselijk kaartje terug kunnen sturen uit naam van hun beiden. Ze weten echter niets te verzinnen om er op te schrijven maar misschien dat alleen een foto ook wel voldoet.

Dan rijst al snel de vraag wat ze eens aan zullen gaan trekken. De nieuwe riemenpakjes die ze hebben voldoen als onderkleding maar er zal toch wel wat meer gedragen moeten worden dan dat. Omdat er zoveel keuze is ontstaat er wat onenigheid want de één wil wat anders dan de ander. Uiteindelijk hakken ze dan toch de knoop door en gaan voor de meest voor de hand liggende oplossing.

Miekes - (parodie)- Annemieke en Rozemieke valentijn 3D 2023 (1)

Miekes – (parodie)- Annemieke en Rozemieke valentijn 3D 2023 (1)

Met evenveel ideeën als kleding nemen ze de foto waarmee het valentijnskaartje wordt voorzien. Zo natuurlijk als de ontvangen stukjes flora zijn ze nu ook zelf te bewonderen. De bloempjes van de Miekes zijn al eerder geplukt en waar ze op hopen is dat het kaartje naar de juiste persoon gaat die het plukken nog eens uitvoerig over komt doen.

William V, 2023

Vandaag 1 keer bekeken (1.051 totaal)
Deel dit / Share this
2
1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *