Sam met fors gereedschap

Het gebeurde op 14 april 2019 en het werd een dag om nooit te vergeten.

Een stoutmoedig automonteurtje kwam de 3D-gelederen versterken en ze verscheen in de vorm van Sam. Al sinds 1990 speelde ze de hoofdrol in haar eigen strip maar tot een schalks uitstapje was het nog nooit gekomen. Om daar wat verandering in te brengen kwam ze naar hier en dan is ze op het juiste adres.

Sam - HH1 (Jan Bosschaert 2020)

Sam – HH1 (Jan Bosschaert 2020)

De eigen avonturen zijn voor een breed publiek waarin ze zich uiteraard altijd een beetje in moet houden. Hier is dat anders en het is dan ook niet alleen de helm op haar hoofd die is verdwenen. Het zag er al zo uit maar het losmaken van een riem van haar werkpak bevestigt dat ze inderdaad geen trui of shirt had aangetrokken.

Sam -(parodie)- Fors gereedschap 1

Sam -(parodie)- Fors gereedschap 1

Daarnaast is onmiddelijk te zien dat ze ondergoed totaal onnodig vindt en laat bij het omlaag schuiven van het textiel twee blote borsten tevoorschijn komen.

Sam -(parodie)- Fors gereedschap 2

Sam -(parodie)- Fors gereedschap 2

Gewapend met een enorme sleutel en halfontbloot lichaam maakt ze duidelijk haar mannetje wel te kunnen staan. Ze houdt van fors en groot gereedschap en kan daar uitstekend mee overweg. Dat geldt voor zowel de garage als in de slaapkamer!

(drawing by William V, 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (1.293 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

6 reacties

 1. Barts schreef:

  Prachtig gedaan William, mijn auto moet dinsdag ook naar de garage. Als er monteur als Sam aan mijn auto sleutelt en op dezelfde manier gekleed. Dan blijf ik er met plezier op wachten totdat ze klaar is

 2. William V schreef:

  Dank je Bart, ………. En dan maar hopen dat het klusje niet op een kwartiertje gedaan is 😀

 3. savio schreef:

  Veel mensen zouden er absoluut geen problemen mee hebben, al helemaal niet die op vrouwen vallen 😀
  Misschien heeft ze zelfs een dildo tussen haar gereedschap liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *