Ingezonden: Wiske’s tijdreis en seksfilm

De teletijdmachine van Barabas is een magnifieke uitvinding en wordt dan ook vaak gebruikt. Het reizen door de tijd is niet helemaal zonder ongemakken. Zo kan een wapperend jurkje best lastig zijn als je met duizelingwekkende snelheid wordt verplaatst.

AnonArtist126 - Wiske teletijdmachine

AnonArtist126 – Wiske teletijdmachine

Je weet dat ze bestaan maar kennen doe je het misschien niet echt.

Op de Suske en Wiske fanclubdagen is vanalles te doen. De meesten zijn al tevreden als ze een handtekening van hun favoriete karakter kunnen krijgen maar je kan er ook terecht voor informatie. Het is met name Wiske die ze het hemd van het lijf vragen, of in haar geval de jurk, en dat gebeurt soms ook letterlijk.

AnonArtist126 - Suske en Wiske Fanclubdag

AnonArtist126 – Suske en Wiske Fanclubdag

Het gaat al even niet zo lekker met de albumreeks en Lambik wil er wat aan doen.

Regelmatig verschijnen er filmpjes op internet met bekende personen die deze liever voor zichzelf hadden gehouden en door zijn toedoen ontkomen ook Suske en Wiske daar niet aan. Zonder de details te kennen hadden ze hun onvoorwaardelijke medewerking toegezegd maar zijn enigzins verbijsterd als ze horen wat de bedoeling is. Ze moeten van Lambik namelijk hetzelfde doen als wat er doorgaans op de vage duistere beelden te zien is maar dan wel in een volverlichte slaapkamer waar Jerom alles zal filmen!

Ze hadden niet verwacht om voor de camere uit de kleren te moeten gaan maar zitten na enig aandringen uiteindelijk toch naakt op het grote bed. Er is nu geen weg terug meer en na wat geknuffel is Jerom de ongeremde seks vast aan het leggen die de twee met elkaar hebben.

Wiske wordt er onderworpen aan een ondeugend standje waarbij ze door Suske afwisselend in beide gaatjes genomen wordt. Hij neemt haar alsmaar harder en weet z’n blote Wiske voor de draaiende camera herhaaldelijk klaar te laten komen. Uiteindelijk moet hij spuiten en als Wiske van top tot teen met zaad is bedekt wordt de opname afgerond.

AnonArtist126 - Suske en Wiske seksfilm 1

AnonArtist126 – Suske en Wiske seksfilm 1

(drawing by Anon Artist, 2022)

Zie het forum voor nog meer pikante werkjes

Vandaag 4 keer bekeken (5.144 totaal)
Deel dit / Share this
2
8

1 reactie

  1. William V schreef:

    Wiske wordt geflitst …. ach, waren alle flitspaalfoto’s maar zo leuk 😀 😀

    Leuk verhaal met een mooi stel prenten, Bob !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *