De Miekes – Wie zoet is…

“Wie zoet is krijgt lekkers”, dacht ze. Toen Sinterklaas eenmaal in het land was aangekomen had Annemieke al direct een plannetje klaar. Als hij het huis zou bezoeken wilde ze hem als eerste ontmoeten en had zich daar al helemaal op voorbereid.

Het was altijd wel iets met de Miekes en ze wisten de Sint steeds weer te verbazen als hij langs kwam. Ook nu had hij weer geen idee waar hij aan toe was toen hij zag dat Annemieke hem in een lange jas al stond op te wachten bij de deur. Ze ging hem voor en in de woonkamer aangekomen vroeg de goedheiligman vriendelijk of ze al had nagedacht over wat ze wilde hebben. Dat had ze inderdaad en vertelde dat ze wel een nieuwe bloes kon gebruiken want ze had niets meer om aan te trekken.

Een beetje lachend zei de Sint dat het zo erg vast niet zou zijn waarop Annemieke de rits van haar jas een stuk omlaag trok. Ook zonder bril kon hij wel zien dat onder de halfgeopende jas niets dan een paar blote borsten verscholen zaten en vroeg of ze toevallig ook nog een rokje te kort kwam. Dat beantwoordde ze door het gehele kledingstuk los te ritsen en op de grond te laten vallen zodat ze naakt voor de Sint kwam te staan.

Hoewel het niet zijn gewoonte is kon hij het niet nalaten te zeggen dat zo’n lijf geen kleren nodig heeft maar Annemieke weet wel iets om haar zin te krijgen en knielt neer.

Jommeke -(parodie)- Wie zoet is krijgt lekkers

Jommeke -(parodie)- Wie zoet is krijgt lekkers

Ze zegt trek te hebben en vult de mond onmiddelijk met de vleeswaren van Sinterklaas. Benieuwd naar hoeveel lekkers hij dit jaar zal gaan geven schuift ze de lippen langzaam heen en weer over het stijvende lid. De harde paal stelt niet teleur en staat al snel de mond van de zuigende Mieke vol te spuiten. Pijpend op de pik slikt ze wat ze kan en probeert tevergeefs om niets verloren te laten gaan.

Met het gezicht vol zaad bedankt ze de Sint voor het komen maar het enige waar hij aan denkt is haar zusje. Het zit er dik in dat hij ook bij Rozemieke moet gaan komen…

(drawing by William V, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.560 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

5 reacties

  1. savio schreef:

    Misschien dat het bij Rozemieke iets langer duurt, voordat hij gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *