Fanny fixt het

Vorig jaar was Fanny niet zo onder de indruk van de inhoud. Ze vond de zak van Sinterklaas toen weinig imposant en besloot er dit jaar wat aan te doen.

Deze keer was het niet de Sint die vroeg wat ze wilde hebben maar stelde Fanny voor om wat voor hem te doen. Als een sexy meid als zij dat vraagt hoeft hij daar niet lang over na te denken. Ze noemen hem niet voor niets de goedgeiligman en had graag wat meer van haar gezien. Ze geeft gehoor aan zijn verzoek om uit de kleren te gaan en begint haar bloesje los te maken.

Met een goedkeurende blik volgt hij het strippende meisje met de ontblote boezem dat zich één voor één van alle kledingstukken ontdoet tot ze helemaal niets meer aan heeft. Een paar heerlijke ronde borsten als deze brengen Sinterklaas wel in de stemming en hij zint op een lekkere verwenbeurt. Op een moderne, hippe toon zegt de Sint een “blowjob” van een blonde stoot wel te zien zitten en probeert om Fanny zo ver te krijgen dat ze die gaat geven.

Met haar lippen om zijn eikel lijkt dat te zijn gelukt en voelt zijn stijvende staaf in de zuigende mond verdwijnen. Omdat ze vond dat de zak van de Sint een jaar geleden niet genoeg gevuld was besluit ze om daar wat aan te doen. Het is niet alleen de pik die ze laat groeien want in plaats van te gaan pijpen begint ze zachtjes op de paal te blazen met alle gevolgen van dien.

Kiekeboe -(parodie)- Fanny fixt het

Kiekeboe -(parodie)- Fanny fixt het

Dat had de goedgeiligman nog niet eerder meegemaakt en ziet zijn zwellende zak alsmaar groter worden! Fanny pompt het zaakje steeds voller en maakt er een reusachtig ding van totdat de Sint klaar moet gaan komen.

Een enorme straal zaad verlaat krachtig de gespannen zak die Fanny van de blote tieten tot het kutje bedekt met het glibberende goedje. De Sint kijkt omlaag en moet toch wel lachen nu hij haar naakte lichaam van boven tot onder vol staat te spuiten.

Ze heeft zijn zak gevuld maar vooral ook weer geleegd dus is hij voldaan en gaat op weg naar het volgende huis. Wat hij daar zal beleven is altijd weer een verrassing maar daar doet hij het voor.

En Fanny? Die krijgt van hem nog wat waar ze echt iets aan heeft. Een fles doucheschuim achterlaten is toch wel het minste wat hij kan doen want die kan ze nu zeker gebruiken!

(drawing by William V, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.932 totaal)
Deel dit / Share this
1
1

4 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Mooie platen William!
    Het lijkt er op dat Sint zijn handen vol heeft aan Rozemiek, Annemiek en Fanny. Z;n zak daarintegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *