Lambik met drie sokken

Een leesboekje voor beginnende lezertjes uit 1997. In deze nummer 10 uit de serie gaat het o.a. over Lambik die ‘s morgens opstaat en zich bij het aankleden geen raad weet omdat hij drie sokken vindt.

Suske en Wiske - Lambik met drie sokken (fragment 1)

Suske en Wiske – Lambik met drie sokken (fragment 1)

In de versie voor gevorderde lezers gebeurde dit ook al eens, al had dit wel hele andere gevolgen. Je kunt je tenslotte afvragen waar die derde sok dan gezeten moet hebben…

De wekker gaat en Lambik staat op maar kan zijn kleren niet vinden. Met de drie sokken die er nog liggen kan hij niet zo veel. Wat nu gedaan? Hij wil Suske gaan vragen om het op te lossen maar hij sliep naakt en heeft nu niets om aan te trekken. Hij zal toch iets moeten dus trekt een paar kousen aan en schuift de derde om zijn lid waarna hij naar Suske’s slaapkamer loopt.

Aan Wiske’s stem hoort hij dat Suske de nacht niet alleen heeft doorgebracht. Voldaan liggen de twee nog in bed bij te komen van de bevredigende stoeipartij als Lambik op de deur klopt. Ze trekken snel wat aan om hem binnen te laten en zijn benieuwd naar wat hij zo vroeg in de ochtend komt doen.

Een beetje verrast door zijn inventieve manier van kleden luisteren ze naar het gebeurde maar Lambik heeft er geen idee van dat zijn derde sok eigenlijk die van Wiske is. Als ze daar over begint laat Suske met een gemeen lachje weten dat ze die dan zelf maar terug moet pakken.

Suske en Wiske -(parodie)- Lambik met drie sokken_S

Suske en Wiske -(parodie)- Lambik met drie sokken_S

Hoewel het nu niet precies zijn bedoeling was om haar er toe aan te zetten doet ze een stap naar voren en pakt zonder aarzelen de sok beet. Ze merkt onmiddelijk dat het hem niet was ontgaan dat ze nauwelijks wat aan had want hij had de vrije ruimte in de kous al aardig weten te benutten. Grijnzend kijkt Lambik naar Suske waarmee hij duidelijk laat blijken wat hij er van vindt dat Wiske de sok zachtjes heen en weer haalt. Alles wijst er op dat het haar meer om de vleselijke inhoud te doen is dan wat er omheen zit.

Lambik maakt er geen probleem van dat ze aan zijn piemel zit te kietelen. Hij laat haar onverstoord met zijn pik spelen die hij fier en ongeremd overeind laat komen. Dan schuift Wiske de sok van de opgewonden staaf en denkt Suske dat het spelletje gedaan is maar in plaats daarvan ontknoopt ze haar jurkje.

Met blote borsten gaat ze op de knieën voor de stijve pik zitten en laat de hele paal in haar zuigende mond verdwijnen. Dat hadden beide mannen niet zien aankomen maar Lambik, met nog maar twee sokken, zal geen reden tot klagen hebben. Met een klein zetje laat hij de jurk van haar lijf glijden om heerlijk te kunnen genieten van de pijpbeurt die de naakte Wiske hem zal gaan geven. En niets is minder waar want ze weet van verwennen en zuigt de harde lul nog stijver dan dat die al was.

Suske en Wiske -(parodie)- Lambik met twee sokken_S

Suske en Wiske -(parodie)- Lambik met twee sokken_S

Voor Lambik gaat het eigenlijk net wat te snel maar heeft een idee. Hij legt Wiske plat op de grond en gaat op haar buik zitten. Met zijn duimen op de tepels drukt hij de tietjes tegen elkaar en stopt er zijn dikke gezwollen paal tussen. Langzaam beweegt hij heen en weer waardoor zijn duimen wrijvend over de knopjes gaan die onmiddelijk reageren.

Dat Lambik’s missende kleren zouden leiden naar een seksavontuur als dit had Suske nooit kunnen vermoeden. Van Wiske is hij wel wat gewend maar dat ze zich op zijn kamer tussen haar tieten zou laten neuken is niet bepaald dagelijkse kost. Aan haar gezwollen tepels kan hij wel zien dat ze er in ieder geval van lijkt te genieten want ze laat de harde knoppen flink omhoog wijzen. Lang duurt het schouwspel echter niet want de botergeile Lambik kan iedere ogenblik gaan komen.

Als een waarschuwing ziet Wiske de op en neer gaande pik gaan kloppen en stopt snel de paarse eikel tussen haar lippen. Lambik moet spuiten maar ziet dat ze zijn lul nog steeds in haar mond heeft. Hijgend zit hij in haar klaar te komen en met bollende wangen probeert ze de hele lading zaad weg te slikken maar kan niet voorkomen dat er toch wat langs de tieten druipt.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.717 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

8 reacties

  1. Suske schreef:

    Lambik kan zo lid worden van de Red Hot Chili peppers.

  2. savio schreef:

    Suske kon ‘m dan toch achterlangs naar binnenbrengen? Dan maakt hij ookm deel uit van deze geile trio 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *