Fanny en Wiske kalender

Enkele jaren geleden kreeg Fanny Kiekeboe haar eigen verjaardagskalender waarin ze haarzelf tentoonstelt in de juiste verhoudingen, namelijk veel Fanny en weinig kleren. Een echte naakt-kalender was het niet. We kunnen een blik werpen op haar naakte kontje en zien een halve tepel maar dat was het dan ook wel. In een krantenartikel van destijds stond dat zoiets met Wiske niet zou lukken maar is dat wel zo? Misschien is Wiske over te halen om het eens te proberen.

Suske en Wiske - Kiekeboe -(parodie)- Fanny-Wiske Kalender_S

Suske en Wiske – Kiekeboe -(parodie)- Fanny-Wiske Kalender_S

Ook zij kan wulpse poses aannemen en om het te overtreffen kan ze er net wat verder in gaan. Waar Fanny haar borsten met haar handen afdekt kan Wiske ze gebruiken om met haar tepels te spelen. Waar Fanny met alleen een slipje wijdbeens op een omgekeerde stoel met dichte rugleuning zit kan Wiske hetzelfde doen maar op een stoel met open rugleuning. En natuurlijk zonder slipje want we willen wel kunnen zien wat die hand daar beneden met haar poesje aan het doen is.

Wie weet, ooit.

(drawing by I.A. 2014)


Aanvulling 2021:
Intussen weten we beter want Fanny was gewillig genoeg om de gehele kalender op een meer pikante wijze nog eens over te doen.

Vandaag 1 keer bekeken (3.251 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

2 reacties

  1. William V schreef:

    Wiske zou dit inderdaad even goed kunnen : ) ziet er iemand iets in het idee voor een kalender met Wiske volgend jaar ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *