Update is downgrade

Om de site functioneel en veilig te houden is het nodig dat er zo nu en dan dingen vernieuwd worden. Soms blijkt dat absoluut geen vooruitgang te zijn!

Enkele weken geleden ging het ook al mis en kon er door geregistreerde gebruikers nog maar moeilijk ingelogd worden. Het duurde even voordat ik de oorzaak gevonden had maar uiteindelijk bleek het cache-systeem de boosdoender. Handmatig een oudere versie terugzetten en opnieuw configureren was de oplossing. Intussen zijn de problemen bij de auteur ook bekend en het zou uitgezocht worden.

Nu we 4 versies verder zijn de update toch maar doorgevoerd, en dan krijg je dit:

Nasty Comics - Stats en Update 1

Nasty Comics – Stats en Update 1

Bezoekersaantal daalde eerst tot de helft en daarna zelfs naar een kwart van het normale aantal. De update weer ongedaan gemaakt en het is nu ongeveer weer terug bij het oude.

Het is duidelijk dat er iets goed mis is met de nieuwere cache-modules en erg irritant dat ik het niet eens kan laten weten aan de maker omdat deze site ooit op WordPress te vinden was en zonder opgaaf van reden is weggehaald met een “ban” als gevolg. Ik kan me daar dus niet meer registreren om een bericht achter te laten.

Handig, maar niet heus.

Vandaag 1 keer bekeken (529 totaal)
Deel dit / Share this
1
0

2 reacties

  1. Bob F schreef:

    Zojuist weer een nieuwe update verschenen.

    Nee, die wordt nog even niet geinstalleerd. Dit keer wachten we maar eens wat langer zodat er wat meer reakties van andere gebruikers te lezen zijn 🙂

  2. Bob F schreef:

    Nu er intussen alweer 5 nieuwere updates verschenen zijn deze toch maar eens geinstalleerd, uiteraard niet geheel zonder problemen. Het lijkt er op dat ik het uiteindelijk toch werkend heb gekregen.

    Mocht je toch wat vreemds ziet, laat het vooral weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *