Kiekeboe – Een kaal kutje

Het zal niet als een verassing komen als ik zeg dat Fanny Kiekeboe nogal eens vrij luchtig gekleed gaat. Vaak hebben wijde topjes met inkijk, korte rokjes die maar net de billen bedekken, strakke broekjes en filterdunne nachtgewaden met weinig tot niets er onder de voorkeur. Als ze tenminste al wat aan heeft.

Kiekeboe - Sexy Fanny's (fragment 1)

Kiekeboe – Sexy Fanny’s (fragment 1)

En dan hebben we het nog niet eens over haar kleine bikini’s gehad.

Kiekeboe - Sexy Fanny's (fragment 2)

Kiekeboe – Sexy Fanny’s (fragment 2)

Het blijft altijd smaakvol maar zeker ook smakelijk. Merho heeft de balans tussen karikatuur en de echte wereld dan ook aardig op orde. Met zo’n figuurtje is het niet zo vreemd dat ze wel eens gevraagd wordt voor modellenwerk, waar ze soms op in gaat. Zo heeft ze al meermaals de cover van een mannenblad gesierd (Fanny op P-Magazine) / (Fanny met Véronique Leysen op P-Magazine ) en heeft in een avontuur zelfs poedeltjenaakt in de “Playfair” gestaan (de “Playboy” in de stripwereld).

Kiekeboe - Schatjes op zolder (fragment 1)

Kiekeboe – Schatjes op zolder (fragment 1)

Zeker niet te vergeten is de erotische verjaardagskalender waar ze voor geposeerd heeft en waar we hier een nog pikantere versie van hebben gemaakt in zowel 2d als 3D.

De kaft van het album “Tiznoland” laat een typisch voorbeeld zien van Fanny in één van haar topjes.

Kiekeboe - Een koud kunstje-Tiznoland (fragment 1)

Kiekeboe – Een koud kunstje-Tiznoland (fragment 1)

Te kort om de navel te bereiken en het is maar goed dat haar pronte borsten stevig genoeg zijn om het gemis van schouderbandjes op te vangen anders had ze net zo goed geen topje aan kunnen trekken.

Kiekeboe -(parodie)- Tiznoland

Kiekeboe -(parodie)- Tiznoland

Omdat het Marcel is die het hele gezelschap op de foto zet wil Fanny dat hij ook de plaatjes gaat schieten voor haar huidige opdracht. Dat zou voor hem een koud kunstje moeten zijn maar dat loopt toch anders.

Hij is het wel gewend dat Fanny zich opvallend luchtig kleedt en heeft ook haar naaktfoto’s al meermaals gezien dus maakt hij zich geen zorgen. Als Fanny de kamer binnenkomt kijkt hij er wel van op dat ze al uit de kleren is gegaan maar is gerust als ze zegt dat ze nog wat dingen nodig heeft en die even gaat halen. Terug in de kamer is ze echter nog net zo bloot als zojuist en heeft alleen een doosje bij. Ze zet het op de grond en zegt dat hij gelijk kan beginnen met de kiekjes waarop ze op handen en voeten gaat staan.

Marcel kan zijn ogen niet geloven nu hij niet “een koud kunstje” maar een “een kaal kutje” voorgeschoteld krijgt. Met één hand tussen de benen wrijft ze zachtjes heen en weer en hij zou willen dat het daar bij blijft. Al snel wordt het spleetje nat en ziet hij twee van haar vingers het vochtige kutje in gaan. Hij zou het bijna vergeten maar had het beloofd dus gaat toch maar foto’s maken van zijn blote Fanny die zich vol overgave aan het vingeren is.

Kiekeboe -(parodie)- Een kaal kutje_S

Kiekeboe -(parodie)- Een kaal kutje_S

Ineens draait ze om en pakt iets uit de doos waarna ze met gespreide benen op haar rug gaat liggen. Ze heeft een kettinkje vast met balletjes die Marcel één voor één haar lichaam in ziet gaan. Langzaam trekt ze aan de ketting waarmee ze de balletjes met zachte kreuntjes uit haar kutje laat glijden.

Maar Marcel weet nog niet van het klapstuk waar hij kiekjes van moet gaan nemen totdat Fanny opstaat en een enorme dildo met zuignap uit de doos neemt. Ze zet het ding vast op de grond en hij vreest het ergste als er wat spul uit een tube op wordt gesmeerd. Gehurkt gaat ze boven het gevaarte zitten en laat zich langzaam naar beneden zakken. Onthutst kijkt Marcel naar de enorme paal waar haar strakgespannen lippen omheen glijden en zwetend gaat proberen om deze geheel het kutje in te krijgen. Pas bij de derde poging klinkt er een diepe zucht en is het gelukt de lange staaf in haar lijf te krijgen.

Voorzichtig gaat Fanny wat op en neer tot haar lipjes wat soepel zijn geworden en begint dan wat sneller te bewegen. Het glijmiddel doet z’n werk en terwijl Marcel doorgaat met fotograferen wipt ze steeds fanatieker op de dildo. De dikke paal in haar lichaam voelt goed en geeft veel plezier. Aan het snelle hijgen kan Marcel wel horen dat ze er van geniet en iedere moment een orgasme kan krijgen.

Wachtend op de climax maakt hij nog wat foto’s van de geile Fanny die met schuddende tieten de kunstlul zit te neuken. Zijn taak zit er op als ze de ogen sluit en met luide kreunen klaar zit te komen.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (6.714 totaal)
Deel dit / Share this
0
8

3 reacties

  1. William V schreef:

    ze ligt er weer vrolijk bij 😀 … wel pittig dat marcel de foto’s maakt 😀

  2. Barts schreef:

    Het is inderdaad vrij pittig, maar het is per slot van rekening een strip. Wel een dijk van een verhaal hoor. Chapeau voor Marcel dat hij bleef fotograferen. Lijkt me best moeilijk om te doen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *