Kinky en Cosy – Stampende staven

Een uiterst brutale tweeling die de meest vreemde en bizarre streken uithalen. Geen experiment wat te ver voor ze gaat en het kan nooit gek genoeg zijn. Dat ze daar voor soms gestraft worden nemen ze maar op de koop toe.

Kinky en Cosy - Album 2 (fragment 1)

Kinky en Cosy – Album 2 (fragment 1)

Ook nu hebben ze zich weer wat op de hals gehaald door op internet een vibrator te bestellen. Het zijn een paar stevige modelletjes die door Kinky en Cosy nog dezelfde nacht worden getest maar nieuwsgierig naar het aanhoudende gebrom komt men toch maar even poolshoogte nemen.

Met een onschuldige blik zitten de naakte meiden rechtop in bed met de trillende speeltjes tussen de benen en proberen te doen alsof er niets aan de hand is. Ongeduldig wachten ze tot ze weer alleen gelaten worden maar dat laat toch wat langer op zich wachten dan ze hadden gehoopt.

Kinky en Cosy -(parodie)- Stampende Staven_S

Kinky en Cosy -(parodie)- Stampende Staven_S

Intussen raken ze door de immer vibrerende staven alsmaar meer opgewonden en met blosjes op de wangen zitten ze zwetend te wachten op wat gaat komen.

Men was wat verbaasd dat de anders zo luidruchtige meiden opvallend stil waren tot de lege verpakkingen van de vibrators in zicht komen. Dat zou wel eens de reden kunnen zijn waarom de blote meiden plots zo hevig beginnen te hijgen! Dat wordt bevestigd door het orgasme dat er aan komt en ze met z’n tweeën kreunend klaar liggen te komen.

Voor de verandering werden ze de volgende ochtend eens niet gestraft maar lag er voor ieder een setje batterijen klaar.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.032 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

2 reacties

  1. William V schreef:

    Deze strip kende ik totaal niet, maar nu zijn kinky en cosy meteen ook gestript 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *