Fanny Kiekeboe en Véronique Leysen – P-Magazine

Het is alweer 12 jaar geleden dat Fanny Kiekeboe, samen met Véronique Leysen, op de cover van P-Magazine stond.

Samen poseerden ze in hetzelfde geruite rokje met van boven, op een armband na, helemaal niets. Helaas werd ons het zicht op de blote borsten ontrokken door de armen die er tactisch werden voorgehouden. Dat soort censuur willen we hier niet kennen maar gelukkig wilde Fanny de armen wel even laten zakken om haar tepels te laten bewonderen.

Kiekeboe -(parodie)- P Magazine_S

Kiekeboe -(parodie)- P Magazine_S

De niet te versmaden Véronique gunde ons dat deze keer niet en hield de knopjes keurig bedekt.

Vandaag 1 keer bekeken (2.691 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

6 reacties

 1. savio schreef:

  Jammer dat alleen Fanny dat deed

 2. savio schreef:

  Het mooiste is om nu zowel Véronique als Fanny topless te zien. Dan is er meer een eenheid 😀

  • Bob F schreef:

   Ik heb van Fanny en Véronique nog wel een korte GIF-animatie waar ze beiden met de borsten bloot gaan maar dat is niet zo’n beste. Eigenlijk is tie ook wel flauw maar misschien dat ik die er toch nog een keer op zet.

 3. william schreef:

  ik zie er wel wat in om mijn 3d-fanny zo reëel mogelijk te maken en dan net zo’n cover te maken. lijkt me een (3D)uitdaging om het verschil tussen beiden zo miniem mogelijk te krijgen. Als iemand er wat in ziet wil ik het best eens proberen.

  • Bob F schreef:

   Tja, ik zie overal wel wat in 🙂 Maar er is nog een cover die misschien wat spannender is. Daar staan Fanny en Alanis naakt op afgebeeld met een lint om zich heen zodat er natuurlijk weer niet teveel wordt blootgegeven. Ook van P-Magazine.
   P-Magazine

   Mijn animatie is gebaseerd op deze (zonder Fanny-K):
   Fanny en VeroniqueP-Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *