Suske en Wiske – De Potente Parodiepeiling

Nee, dat is niet de titel van een bewerkte of hertekende kaft en het is ook geen stripverhaal. Het zijn eigenlijk een hele hoop plaatjes uit allerlei Suske en Wiske-albums of dingen die er mee te maken hebben. Tenminste, dat lijkt zo want met de meeste afbeeldingen is wat mis.

Sus en Wis Quiz - Potente Parodiepeiling - Banner 640

In het “Meer/More menu” kun je vanaf nu een “Sus en Wis Quiz” vinden. Je krijgt er tien vragen met steeds weer vier mogelijke antwoorden en voorbeeldplaatjes waarvan er slechts eentje goed is. Kun jij de doorgaans pikante vraagstukken er tussenuit vissen? Test het zelf met “Suske en Wiske – De Potente Parodiepeiling” en laat de beoordeling maar over aan Wiske. Ze zal je naar gelang belonen!

Vandaag 1 keer bekeken (3.637 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *