Jommeke en de Miekes – Diep in de…

“Diep in de put” is een album uit 1964. Jommeke en Filiberke gaan samen met Flip en Pekkie kamperen maar het weer zit niet mee. Een flinke storm met veel regen zorgen er voor dat de tent al snel geschiedenis is. Noodgedwongen moeten ze gaan schuilen in een kasteel even verderop. Ze worden er hartelijk ontvangen door gravin Elodie van Stiepelteen en butler Eustache.

Ze maken er ook kennis met een eigenaardig huisdier. Fifike is namelijk een hond maar dan wel eentje van zo’n 2 meter hoog.

Jommeke - Diep in de put (fragment 1)

Jommeke – Diep in de put (fragment 1)

Weinigen weten dat het hier was dat de jongens voor het eerst kennis maakten met de Miekes. En het is zeer begrijpelijk dat deze ontmoeting in het uiteindelijke album is weggelaten. Nu is er ook een versie opgedoken van de Miekes waarin het hele voorval wel beschreven wordt.

De tweeling was ook aan het kamperen. Ze zaten in hetzelfde schuitje en overnachten in hetzelfde kasteel. Omdat ze wat honger hebben trekken ze de kamerjassen aan om in het kille kasteel op zoek te gaan naar wat te eten.

Filiberke en Jommeke zijn ook nog wakker en lopen wat doelloos door het kasteel als ze wat gerommel uit de keuken horen komen. Nieuwsgierig kijken ze naar de meisjes en omdat ze in het donker staan denken ze zelf niet gezien te worden. Rozemieke heeft het echter in de gaten en geeft het fluisterend door aan Annemieke.

In de keuken is het warm genoeg en alsof hun neus bloedt trekken ze de kamerjassen uit. Daarmee laten ze de jongens zien dat ze al bijna gingen slapen want ze hebben nog nauwelijks kleren aan! Annemieke is in een ondeugende bui en gaat wat uit de koelkast nemen. Daarbij bukt ze zich veel verder dan nodig is om het rokje zo ver omhoog te laten schuiven dat haar blote billen tevoorschijn komen.

Jommeke - Diep in de put (fragment 2)

Jommeke – Diep in de put (fragment 2)

Intussen heeft Rozemieke de jongens maar gewenkt binnen te komen. Ze waren immers toch al ontdekt en hoopt dat ze niet al te verlegen zijn. Die merken al snel dat de tweeling dat in ieder geval niet is. De meisjes laten er geen twijfel over bestaan dat ze uit zijn op seks want zodra ze tegenover Filiberke en Jommeke staan gaan ze helemaal uit de kleren.

Miekes -(parodie)- Diep in de kut 3D

Miekes -(parodie)- Diep in de kut 3D

Ze buigen zich voorover en beginnen leunend op de tafel uitdagend over de poesjes te wrijven. De jongens bedenken zich geen moment en trekken de broeken uit. De blote meiden weten heus wel dat ze zo’n kans niet zullen laten liggen en zien de twee stijve pikken naderen. Ze voelen de harde palen tussen de spleetjes glijden die langzaam maar zeker geheel in de lichamen zullen verdwijnen.

Met zachte kreuntjes genieten ze van de heen en weer gaande bewegingen waar Jommeke en Filiberke zich mee bezigen. Ze zijn enorm opgewonden en vinden het heerlijk om zich eens goed te laten nemen. De pikken gaan intussen met een rap tempo in de kutjes op en neer en een orgasme komt in zicht. Hijgend en kreunend worden de geile Annemieke en Rozemieke geneukt tot ze klaar zijn gekomen en de jongens van hun zaad ontdaan hebben.

Een donker kasteelavontuur dat zeker voor herhaling vatbaar is. Het is tenslotte niet voor niets dat de tweeling vanaf nu vaker te zien zal zijn in de albums.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.427 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

5 reacties

 1. savio schreef:

  Dat was dus een hete ontmoeting, dat zeer bevredigend was voor alle parijen 😀

  • williamV schreef:

   Bevredigd raken ze zeker 😀 maar of ze ooit verzadigd zullen raken ??? … hopelijk niet want dan krijgen we nog veel te zien 😀 😀 (mooie toevoeging van die zwartwitprent Bob !! goed gevonden 😀 😀

   • Bob F schreef:

    Kwam die prent toevallig tegen tijdens het inlezen voor maken van een verhaaltje en die kon ik toch echt niet laten schieten 🙂

    Aanvulling:

    Jommeke -(parodie)- Diep in de put

   • savio schreef:

    De Miekes verzadigd raken? Dat zal echt tegen dovemansoren zijn gericht, ze lusten er wel pap van. Ik denk dat zelfs een van de Miekes genoeg is om de twee jongens te kunnen bevredigen 😀

    • WilliamV schreef:

     Haha ja 😀 Dat zal voor hen inderdaad geen probleem zijn ! ze hebben in elk ieder geval gaatjes genoeg om er meer dan 1 tegelijk aan te kunnen 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *