Kiekesam – Shirtwissel

Je kent het misschien wel of anders heb je er vast wel eens van gehoord. Voetballen. 22 Mensen die zich uitsloven door op het gras hard achter een bal aan te rennen of heen en weer te schoppen. Jaja, met de voet, want je schijnt er met je handen vanaf te moeten blijven. Om het wat ingewikkelder te maken staat er aan iedere kant van dat grasveld eentje die dat dan wel mag.

Er blijken ook wedstrijden van te bestaan op allerlei niveau’s. Strijd tussen dorpen, steden en zelfs landen.

Om de één of andere reden waren het vooral mannen die zich er mee bezig hielden maar gelukkig is dat eindelijk veranderd en staan de vrouwen niet langer buitenspel.

Persoonlijk kijk ik toch liever naar vrouwen die zwetend en hijgend een spelletje uit lopen te vechten. Wie er wint maakt me dan ook helemaal niets uit zolang alles maar in beweging blijft. Het oog wil ook wat.

Wat bij de mannen populair is zien we bij het damesvoetbal helaas wat minder vaak. Het uitwisselen van de spelershirts aan het eind van de wedstrijd.

Fanny en Sam denken daar gelukkig anders over. Die wisselen na afloop wel gewoon van shirt en maken er geen probleem van om alles van zich af te gooien. Een aangenaam buitenspel.

Kiekeboe - Sam -(parodie)- Shirtwissel_S

Kiekeboe – Sam -(parodie)- Shirtwissel_S

Nu de echte voetbalmeiden van het spel nog zover zien te krijgen. Het zou in ieder geval goed zijn voor de kijkcijfers als ze moe en bezweet uit de kleren zouden gaan.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (3.627 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

7 reacties

  1. savio schreef:

    Dat zou echt wat worden, als dit in t echt zou gaan gebeuren. Genoeg voer voor zeer veel sites en bladen 😀

  2. Lambiorix schreef:

    Ik heb niets met voetbal, maar hiervoor zou ik een trinbunekaart kopen. Hopelijk doen de miekes dan ook mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *