Fanny Kiekeboe 3D stripshow (in voorbereiding)

Van Fanny Kiekeboe zijn we wel wat gewend en strippen is voor haar beslist geen onbekend fenomeen. Al in 1987 beklom ze in “Prettige feestdagen” het podium waar ze het aanwezige publiek op een striptease trakteerde.

Kiekeboe - Prettige feestdagen (fragment 1)

Kiekeboe – Prettige feestdagen (fragment 1)

Fanny was in 2001 ook degene die in “de S van pion” een afleidingsmanoeuvre verzon om de bewakers buiten spel te zetten zodat de anderen ergens ongezien konden binnendringen. Dat deed ze door een bewakingscamera op te zoeken waar ze voor ging staan om het plannetje uit te voeren. Wat ze op de beelden van de monitoren liet zien was zeker genoeg afleiding maar ze moest zich er wel tot aan haar slipje voor uitkleden om het plan te laten slagen.

Kiekeboe - De S van pion (fragment 1)

Kiekeboe – De S van pion (fragment 1)

Zo ging dat in de gewone albums maar in 3D laat Fanny zien dat ze nog wel wat meer in haar mars heeft. Het mag er voor haar best nog een beetje pikanter aan toe gaan en zeer binnenkort zullen we dat gaan weten ook!

Kiekeboe -(parodie)- Fanny's 3D stripshow (animatie 1)

Kiekeboe -(parodie)- Fanny’s 3D stripshow (animatie 1)

Je bent gewaarschuwd!

Vandaag 1 keer bekeken (1.284 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

4 reacties

 1. Lambiorix schreef:

  ik ben er klaar voor !

 2. savio schreef:

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt 😀

 3. William V schreef:

  Goed zo !! 😀 hou de site maar in het oog !! 😉

 4. William V schreef:

  leuk effectje trouwens, Bob, dat je bijgevoegd hebt 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *