Filigasme

Nadat Filiberke had gezien hoe Flip het aanpakte in het eerdere Filicasso-avontuur heeft hij zelf de penselen ook maar weer ter hand genomen.

Jommeke - Filicasso (fragment 2)

Jommeke – Filicasso (fragment 2)

Zo wil hij ook wel een centje bijverdienen en met wat onderhandelen krijgt hij de anderen zover mee te werken aan zijn eigen nieuwe kunststroming. Voor hem geen kubisme, dadaïsme, perspectivisme of surrealisme want hij heeft zojuist het filigasme uitgevonden. In principe scheelt het niets met wat Flip ook al deed want de stijl is al net zo minimalistisch.

Jommeke - Filicasso (fragment 4)

Jommeke – Filicasso (fragment 4)

Met z’n vieren staan ze in het schuurtje en na wat uitleg van Fliberke wordt er begonnen aan het kunstwerk. Jommeke weet wat hij moet doen en kleedt zich helemaal uit. Dan helpt hij ook Rozemieke uit de kleren die zijn pik beet pakt en heen en weer gaat schuiven. Ze blijft trekken tot Filiberke vindt dat die ver genoeg omhoog is gekomen en gaat dan met de rug tegen de muur staan.

Jommeke -(parodie)- Filigasme 1_S

Jommeke -(parodie)- Filigasme 1_S

Als Jommeke met zijn stijve lul voor haar komt staan zet ze de benen uitnodigend uit elkaar waarmee het spektakel kan beginnen. Opgewonden voelt Rozemieke de gezwollen pik lang haar dijen glijden die steeds wat verder omhoog komt tot het kutje wordt geraakt. Met herhaaldelijke stootjes schuift Jommeke zijn harde paal stukje bij beetje naar binnen en laat die geheel in haar lichaam verdwijnen.

Het enige wat Filiberke wil zien is dat hij zijn heupen een beetje heen en weer laat gaan en Rozemieke verwacht dan ook niet dat het lang zal gaan duren. Zijn schilderkunsten worden door Annemieke gevolgd en die heeft al snel door dat hij er toch wel wat tijd voor nodig zal gaan hebben. Ze vraagt zich af of de blote Rozemieke het wel zo lang vol kan houden want Jommeke is haar intussen toch al stevig aan het neuken.

Beiden lopen al rood aan en Filiberke mag dan nog niet klaar zijn, het neukende tweetal komt dat al wel. Hijgend en kreunend wordt de geile Rozemieke door de spuitende Jommeke klaargeneukt en lijkt het gedaan te zijn.

Maar niets is minder waar want het werk is nog net op tijd op het doek gezet dus kan er worden doorgegaan. De uitgetelde Jommeke ligt naakt op de grond en met zijn slappe lul kan Filiberke nu even niets aanvangen. Hij heeft wel een ander idee en laat Annemieke haar kleren uittrekken.

Ze moet met wijde benen boven Jommeke gaan staan die de roze lipjes ziet naderen als ze zich laat zakken tot ze op zijn gezicht zit. Als vanzelf drukt hij zijn tong tegen de strakke spleet en likt langzaam langs de randjes. Dat lijkt ze heerlijk te vinden want al snel wordt het kutje vochtig en gaat haar ademhaling omhoog. Wat ook weer omhoog komt is zijn pik dus staat ze op en geeft de beurt aan Rozemieke. Die neemt haar plaats in om zich lekker te laten likken zodat Annemieke zich op de stijve lul kan uitleven.

Jommeke -(parodie)- Filigasme 2_S

Jommeke -(parodie)- Filigasme 2_S

Met een trio als dit heeft Filiberke zijn handen wel vol. Hij probeert het hele sekstafereel vast te leggen maar het valt niet mee om alles te volgen met al dat hijgen en kreunen. Uiteindelijk krijgt hij het toch voor elkaar om het doek te vullen met de likkende en neukende vrienden die elkaar naar een orgasme brengen.

Nu is het tijd om ze even te laten rusten zodat ze straks weer fris en monter nog wat seksstandjes in praktijk kunnen brengen.

(drawing by I.A. 2020 / 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (4.086 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

3 reacties

  1. Lambiorix schreef:

    Als ik dat zo bekijk ga ik ook beginnen schilderen, wel meer abstract want ik zou mijn borstel niet stil kunnen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *