Filicasso

Filiberke als kunstschilder. Dat is waar het in het album ‘Filicasso’ om draait. Een dief verstopt een echte Picasso in een van zijn werken en zo beginnen de avonturen.

Jommeke - Filicasso (fragment 3)

Jommeke – Filicasso (fragment 3)

Aan het eind van het verhaal houdt Filiberke het als kunstschilder voor gezien en dat is dan ook het einde voor ‘Filicasso’. Flip is er echter door geïnspireerd geraakt en denkt wel wat geld te kunnen verdienen met kunstschilderen. De Miekes wilden altijd al beroemd worden en Flip weet ze over te halen om uit de kleren te gaan en voor hem te poseren, al hebben ze zich in het plaatje wel in lakens gehuld.

Jommeke - Filicasso (fragment 1)

Jommeke – Filicasso (fragment 1)

In een parodie zou het einde van het verhaal wat pikanter kunnen zijn.

Om snel geld te verdienen besluit Flip om erotische schilderijen te gaan maken. De blote Miekes staan model en laten zich schilderen in allerlei verleidelijke standjes maar Flip wil nog wat verder gaan.

De Miekes stemmen in met zijn plannetje en Jommeke wordt er bij gehaald. Ze leggen hem uit dat naakt poseren niet ver genoeg gaat en dat een schilderij waarop ze seks hebben wellicht meer op zal brengen.

Jommeke -(parodie)- Filicasso 1_S

Jommeke -(parodie)- Filicasso 1_S

Flip geeft het naakte trio de nodige instructies om te zien wat hij er mee kan en laat de meisjes over de pik van Jommeke likken. De twee tongetjes krijgen de paal al snel omhoog waarop Annemieke er op moet gaan zuigen. Ze neemt hem in haar mond en Flip ziet haar hoofd langzaam op en neer gaan maar kan er weinig mee.

Dan wil hij dat Rozemieke op Jommeke’s buik gaat zitten en met zijn pik gaat spelen. Jommeke kijkt nu tegen haar rug aan en merkt dat ze hem af gaat trekken. Flip begint snel het tafereel van de trekkende Rozemieke op het witte doek te zetten maar het op en neer gaande handje laat Jommeke niet ongemoeid. Als Flip zo goed als klaar is, is Jommeke dat ook en weet krachtig over de tieten van Rozemieke te spuiten. Als het zaad naar beneden zakt en aan haar tepels blijft hangen is het de beurt aan Annemieke.

Ze moet eerst die pik weer overeind krijgen dus neemt ze die weer in haar mond en begint er lustig op los te pijpen. Als de groeiende paal bijna niet meer in haar mondje past zegt Flip dat ze er op moet gaan zitten.

Met zicht op haar rug begint hij weer te schilderen en ziet haar kontje voorzichtig richting de pik gaan. Ook Rozemieke kijkt naar de lipjes die uiteen gaan als de eikel er tegen drukt en ziet de paal langzaam haar zusje in gaan. Annemieke laat haar kutje helemaal over de pik zakken en zegt met een zacht kreuntje wel wat over te hebben voor de kunst en begint op neer te wippen.

Jommeke -(parodie)- Filicasso 2_S

Jommeke -(parodie)- Filicasso 2_S

Nu het drietal druk in de weer is met het maken van hun eigen porno moet Flip zich haasten om zijn werk af te krijgen want hij ziet wel dat ze dit niet erg lang gaat volhouden. Voor Rozemieke is het wat vreemd om haar zusje zo te zien neuken maar Jommeke zit daar allerminst mee en geniet van de schuddende tietjes boven zijn hoofd.

Annemieke leeft zich uit op de stijve pik en hijgend van genot wipt ze haar kutje steeds sneller op en neer. Rozemieke ziet aan het zwetende tweetal dat het eind in zicht komt en Annemieke begint aan een lange serie van korte kreuntjes als aanloop naar haar orgasme. Het kreunen gaat steeds sneller en stopt pas nadat ze zich naar haar climax heeft geneukt.

Als Flip ziet dat Jommeke haar kutje volspuit weet hij dat het voor nu gedaan is maar het schilderij is nog niet af. Hij zegt Rozemieke de plaats van Annemieke in te nemen en alles van voren af aan over te doen.

(drawing by I.A. 2017)

Nu, in 2021, is er een vervolg, maar dat komt later.

Vandaag 1 keer bekeken (5.056 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *