Barabas de Balorige

Suske barst vaak van de ideeën en in dit geval is dat niet het enige wat goed uitpakt.

De professor flitst zich in “Barabas de Balorige” ver terug in de tijd. De anderen reizen hem achterna en vinden hem gevangen bij een pre-historische stam waar hij gedwongen wordt om “toverbollen” te maken waarmee ze rivalen kunnen verslaan. Hij wordt gevonden door Suske en Wiske maar die worden ook gevangen. Zij weten te ontsnappen en bevrijden dan ook Barabas die bommen aan het maken is.

Suske en Wiske - Barabas de Balorige (fragment-1)

Suske en Wiske – Barabas de Balorige (fragment-1)

Het idee dat Suske had was om Wiske te laten doen alsof ze ziek was en te laten kermen om zo de wacht naar binnen te lokken die hij dan neer kon slaan. Het trucje om dat voor elkaar te krijgen verloopt in deze versie net iets anders.

Als het Wiske niet blijkt te lukken om geloofwaardig te kermen kleedt hij zich uit en zegt dat ze ook uit de kleren moet. Als de twee naakt in de hut staan moet Wiske op de grond gaan zitten want hij weet wel iets waardoor ze kreunende geluidjes gaat maken. Hij gaat voor Wiske staan en pakt zijn pik om er mee te gaan spelen. Ze ziet de groeiende staaf voor haar neus en raakt door de rukkende Suske langzaam opgewonden. Dan wordt de stijve paal tegen haar mond gedrukt, die ze opent om de pik naar binnen te laten glijden en af zuigen.

Indien Suske haar zelf zou verwennen had hij zijn handen niet vrij gehad om de wachter te kunnen neerslaan maar nu hij zich door Wiske laat pijpen begint ze als vanzelf langs haar lipjes te wrijven. Hij ziet de vingers voorzichtig heen en weer gaan over het vochtige klitje tot er een paar in haar kutje verdwijnen waarmee ze zichzelf begint te vingeren.

Suske en Wiske -(parodie)- Barabas de Balorige

Suske en Wiske -(parodie)- Barabas de Balorige

Dat is precies wat Suske verwacht had en nadat hij zijn zaad langs de lippen naar buiten heeft zien spuiten kijkt hij hoe Wiske zich klaar gaat vingeren. Hijgend ligt ze op de grond met een handje dat steeds heviger op en neer gaat. Ze laat de vingers alsmaar sneller door haar kutje gaan en dan is er het moment dat ze gaat kreunen, waar het Suske om te doen was.

De wachter heeft het gehijg en gekreun opgemerkt en komt controleren of alles wel goed gaat. Tot zijn verassing vindt hij het tweetal helemaal naakt en ziet de kronkelende Wiske op de grond die heftig ligt klaar te komen. Met het orgasme nog gaande slaat Suske hem neer en zo weten ze te ontsnappen.

Ze moeten Barabas snel zien te vinden maar tijd om aan te kleden is er niet dus moeten ze sluipend in hun blootje door het dorp. Eenmaal gevonden zien ze ook de merkwaardige geheime wapens waar de professor aan werkt. Wiske wordt daar wel enthousiast van en heeft er een aantal meegenomen, waar ze na te zijn teruggeflitst voor nog veel plezier hebben gezorgd.

(I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (3.098 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

8 reacties

 1. William V schreef:

  leuke herewerking … 🙂 dit album had ik nog niet gezien ! wiske met een haardot mag er ook best zijn 🙂

  • Bob F schreef:

   Ja, dat haar is best leuk. Ze mogen van mij wel eens wat meer wisselen tussen de oude stijl, dotje, paardenstaart en de (blauwe reeks) krulletjes.

 2. William V schreef:

  hmm, misschien eens een ideetje voor mijn wiske ook 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *