Kiekeboe – Bloot en Bondig

Met hun optreden in de vorige versie hebben Fanny en Alanis er voor gezorgd dat de titel “Kort en Bondig” onveranderd kon blijven. De zeer geringe kleding was er korter dan kort en bestond daarnaast uit een dermate dunne stof dat er maar bijster weinig verborgen bleef. Nog net wat minder textiel en er zou niet eens meer van kleding gesproken kunnen worden.

Toen de meiden even een beetje stevig heen en weer gingen bewegen kreeg Marcel het vermoeden dat ze zelf waarschijnlijk ook tot die conclusie aan het komen waren. Met onvree keek hij naar de wijkende lapjes stof die van de tepels gleden waarna ze met blote borsten een beetje op en neer gingen springen.

Het tweetal schroomt zich niet om bij het maken van de doordachte sprongetjes alles vrijelijk op en neer te schudden en tot genoegen van Konstantinopel laten ze de topjes met zachtjes deinende tieten van hun lichaam vallen waarna ze met de heupen beginnen te draaien. Door het erotisch wiegen zakken de minieme rokjes langzaam omlaag die ze met een reeks van schaamteloze neukbewegingen tot onder de heupen werken om ze van de billen te laten glijden.

Kiekeboe -(parodie)- Bloot en Bondig_S

Kiekeboe -(parodie)- Bloot en Bondig_S

Hoewel hij het topless optreden van Fanny niet kon waarderen had Marcel minder moeite met de blote boezem van haar vriendin en maakte geen bezwaar toen ze helemaal uit de kleren ging. Met de blote tieten van zijn dochter heeft hij wat meer moeite en dat ze ook nog in haar blote kont rondloopt maakt het er niet beter op. Dit in tegenstelling tot Nopel die het naakte duo wel ziet zitten. Bevrijd van alles zet het naakte tweetal de gezamelijke wandeling “Bloot en Bondig” voort en kan er nu met recht gezegd worden dat er voor wat betreft Fanny en Alanis van kleding inderdaad geen sprake meer is.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (4.103 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *